Ki tud neki ellenállni? Hatalmas pillákkal csábít Tolvai Reni

fashion week szempilla Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műszempilla még mindig hódít; ezúttal Tolvai Reni mutatta meg, hogy neki is remekül állnak a hosszú pillák. 

A műszempillaigazán csábító tud lenni, ha az ember lánya megfelelően választ. Reni megtette, és meg is mutatta az eredményt képmegosztó oldalán.

Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Tökéletesre rúzsozott ajkak, hollywoodi pillák - Tolvai Reni úgy fest, akár egy baba. Az énekesnő egyébként hihetetlen változáson ment át az utóbbi években: nemcsak fogyott, de a stílusa is egyre jobb és jobb - itt meg is mutattuk, milyen szembetűnő a változás.

Stílust teremtettek – Ők Párizs legnagyobb divatikonjai!http://www.life.hu/trend/20160705-coco-chanel-christian-dior-es-yves-saint-laurent-parizs-legnagyobb-divatikonjai.htmlMerészség, a konvenciókon való túllépés, stílusteremtés – ez jellemzi azokat a nagy tervezőket, akik a 20. században átírták a divat történelmét. Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint-Laurent mind nagy hatású tervezők, akiknek a neve összeforrt Párizzsal. Trend--Céline Dion újra önmaga! Szexi szerelésben állt kamera eléhttp://www.life.hu/trend/20160705-celine-dion-fekete-borszerkoban-szexi-szerelesben-tunt-fel-az-ozvegy-foto.htmlA 47 éves énekesnő a jelek szerint teljesen kivirult az elmúlt hetekben. A sztár több lábon szeretne állni a jövőben. TrendAFPNyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatábahttp://www.life.hu/trend/20160704-probald-ki-a-nyar-legjobb-illatait.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigoÚjabb hercegnőt csábított címlapjára a Vogue magazinhttp://www.life.hu/trend/20160703-maria-dan-kiralyi-hercegno-a-vogue-cimlapjan.htmlEzúttal Mária dán királyi hercegnőt csípte meg a lap ausztrál kiadása. Trend--Katy Perry csontvázjelmezben rémisztgetett - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160701-heti-stilusmustra-szerepel-benne-paris-hilton-mischa-barton-katy-perry.html--Hűha! Így fest Demcsák Zsuzsa smink nélkül: fotó!http://www.life.hu/trend/20160703-demcsak-zsuzsa-smink-nelkul-a-sztar-natur-arccal-allt-kamera-ele-foto.htmlA gyönyörű műsorvezető megmutatta, hogy natúr arccal is dögösen fest. A sztár bátran letagadhatna jó pár évet! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.