Nyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatába

Forrás: Dreamstime -
parfüm illat Nyár Asianyár2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit!

Jimmy Choo – Blossom

A Jimmy Choo Blossom parfümöt az élet pezsgése, a szexualitás, az öröm és a boldogság inspirálta. A parfüm illata egy finom angol kert illatát idézi. Tökéletes kísérő egy elegáns koktélpartira, de akár a hétköznapokat is bearanyozhatja. A Jimmy Choo Blossom parfüm tartós virágillatának titka a három aromából álló keverék: frissítő citruskoktél málnával, illatos rózsacsokor és a szantálfa.

Jimmy Choo Blossom, Asia Center, 100 ml, 10.900 forint

Versace – Yellow Diamond

Tiszta, mint a napfény, és úgy tündököl, akár a gyémánt. Lágy, friss kompozíció: olyan, mint egy tengeri fuvallat, amibe édeskés virágillat keveredik. Illatkomponenseinek meghatározója a gránátalma, a magnólia, a pünkösdi rózsa és egy egzotikus citrusféle, a yuzu. Az illat intenzitását a friss lótusz és egy kevés mahagóni teszi harmonikusan természetessé.

Versace Yellow Diamond, Asia Center, 90 ml, 12.500 forint

Marc Jacobs – Dot

A világ egyik legbefolyásosabb divattervezője által piacra dobott parfüm. A katicás külső egzotikus illatorgiát rejt. A vanília, kókusz, pézsma, sárkánygyümölcs, jázmin és narancsvirág együttese egy mély, gyümölcsös illatot ad, ami azonban egy kis frissességet is magában foglal, így a markáns illatok üdesége jellemzi.

Marc Jacobs Dot, Douglas, 100 ml, 92 euro

Michael Kors – Sexy Amber

Az illatot a Michael Kors kollekcióiban gyakran felbukkanó merész színek ihlették, amelyek az életörömöt és ellenállhatatlan vonzerőt jelképezik. A parfüm alapja a szantálfa és a pézsma illatába burkolódzó érzéki ámbra, amelyet a narancs, a mandarin és a fehér virágok tesznek élénkebbé, frissebbé.

Michael Kors Sexy Amber, Asia Center, 100 ml, 17.000 forint

Escada – Cherry in the air

Igazi nyári illat, ez a meggyes, málnás, mályvacukros kombináció. Ahogy a legtöbb Escada parfümöt, úgy ezt is inkább az édes illatok kedvelőinek ajánljuk. A könnyed, vidám, bohókás életérzést hozza, így az optimista, energikus nők kihagyhatatlan illata.

Escada Cherry in the air, 100 ml, Iparfumeria, 15.290 forint

Bvlgari – Omnia Paraiba

A golgotavirág illata, a brazil dzsungel, a strandok és az óceán hangulata ihlette ez a csodás nyári parfümöt. A narancs, a maracuja, a passiógyümölcs, a golgotavirág és a brazil gardénia esszenciája egyetlen üvegbe zárva. Igazi tengerparti mámorba kerül, aki magára fújja.

Bvlgari Omnia Paraiba, Asia Center, 65 ml, 13.000 forint

Giorgo Armani – Sí

„Sí” – vagyis mondj igent az életre. Giorgio Armani ebben a parfümben újrafogalmazta a női lélek kettősségét: az érzékiség és magabiztosság, az érzelmek és az erő játékát, amely minden nőben ott rejlik. Az új parfüm célja, hogy megtanítsa a nőket, merjenek élni, méghozzá stílusosan és laza eleganciával, ami az Armani stílus védjegye. Az illat a púderes, édesen meleg és enyhén fanyarkás zöld jegyekből áll össze.

Armani Sí, Asia Center, 100 ml, 22.500 forint

Burberry – Summer

A brit márka már a 90-es években piacra dobta első parfümjeit, amelyeket azóta is újabbak követnek. a kedvenc nyári illatunk tőlük a Summer, ami egy nyári virágoskert illatát foglalja magában, előtérben a rózsával, háttérben a citrusokkal és a gránátalmával. Ezek varázsolják frissé és üdévé a rózsa édességét. Tökéletes kombináció.

Burberry Summer, Parfüm.hu, 100 ml, 7970 forint

Támogatott tartalom.

Milyen parfüm illik hozzád? Megmutatjuk!

Gyakran irigyled azokat, akiket már a parfümjük alapján meg lehet ismerni? Alig várod, hogy rátalálj AZ illatodra, ám ez évek óta nem sikerül? Íme, egy kis segítség: most eláruljuk, milyen parfümök között kellene keresgélned. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.