Vámos Erika nem adja fel: “Az idők végezetéig állhatok sorba egy gyerekért”

Vámos Erika örökbefogadás család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkeseredett harcot folytat évek óta a TV2 műsorvezetője. Sokáig élt abban a reményben, hogy hamarosan édesanya lehet, de sajnos még mindig nem jött el ez az öröm az életébe. Egyetlen reménye a nyílt örökbefogadás.

Másfél éven keresztül hitte Vámos Erika, hogy megkapja a kislányt, Emmát, akinek viszont az apukája meghiúsította az örökbefogadást. Bár nincs módja felnevelni a gyermeket, mégsem hajlandó lemondani róla.

Forrás:Facebook/Vámos Erika

"Győzködtem őt, hogy nálam jó helye lesz, gondoskodni fogok róla, és ami a legfontosabb, nem tiltom el a családjától. Akkor úgy látszott, hogy a férfi elfogadja, és örül mindennek, aztán mégsem írta alá a papírokat" - vallott kálváriájáról Vámos Erika, aki azt is elismerte, negyven feletti egyedülálló nőként nehezebb dolga van az örökbefogadással, de ettől még lehet jó anya.

"Csak az a baj, hogy az idők végezetéig állhatok sorban egy gyermekért az állami rendszerben.

Ezért vállalom a szerepléssel járó mizériát, hátha egyszer valaki újra megkeres, és a nyílt örökbefogadás keretein belül lemond a javamra a babájáról" - mondta a műsorvezető a hot! Magazinnak. Erika nem akarja feladni, mert vágyik egy családra, bár a házasságról már rég lemondott.

"A házasság kérdését már végleg elengedtem: ha lesz, ha nem, úgy is jó, én ezért már egy szalmaszálat nem teszek keresztbe.

Viszont a gyerekről nem mondok le" - tette hozzá Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.