Alessandra Ambrosio bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy a Victoria's Secret angyala már 2 gyermek édesanyja - ez meg sem látszik az alakján!

A brazil modell alakjanem hagy kívánnivalót maga után: Alessandra karcsú, izmos, egy gramm felesleg sincs rajta. A 35 éves, kétgyermekes anyuka a minap St. Tropezen süttette hasát, itt fotózták le aprócska bikiniben. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: giphy.com

A szupermodell férje, Jamie Mazur társaságában élvezte a francia riviéra szépségét, és néhány vízisportot is kipróbált luxushajójukról a vízbe csobbanva.

A modell és családja nem unatkozik a nyáron: a görögországi Mykonoson voltak Alessandra kolléganője, Ana Beatriz Barros esküvőjén, onnan pedig Marbellára utaztak Eva Longoria Global Gift Gálájára.

Miranda Kerr bikinialakjától még nagyobb lett a forróság Malibunhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-miranda-kerr-modell-fotozason-volt-malibun.htmlA 33 éves modell egy percet sem öregszik, az alakja pedig épp olyan, mint évekkel ezelőtt. Ez Zsír!--Senki nem fut olyan szexisen, mint Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-tucsi-modell-musorvezeto-ujra-futni-kezdett.htmlMost már tudjuk, mitől ilyen szuper a műsorvezető alakja! Ez Zsír!OrigoEzzel a módszerrel fogyott le Molnár Anikó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-molnar-aniko-elmondja-hogy-milyen-modszerrel-fogyott-le.htmlAz egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot. Anikó elárulta, hogy hogyan is szabadult meg a súlyfeleslegétől. Ez Zsír!--Görög Zita egy szál fürdőruhában mutatta meg bájaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-gorog-zita-egy-szal-furdoruhaban-is-remekul-nez-ki.htmlBoldog és kiegyensúlyozott a modell-műsorvezető, ráadásul még két gyermek után is elképesztő alakja van! Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan fest fürdőruhában. Ez Zsír!--A nagy bejelentés: Tóth Vera végre elárulta, mivel fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-gyomorszukito-mutettel-fogyott-le-toth-vera-a-megasztar-egykori-felfedezettje-enekesno.htmlHetek óta lázban tartotta a rajongókat Tóth Vera nagy fogyása. A színésznő eleinte nem beszélt arról, miként adott le három és fél hónap alatt 26 kilót, ám ahogyan ígérte, hétfőn este a Facebookon élő adásban mondta el, mi történt. Ez Zsír!OrigoEz a szexi macsó a cicája helyett velünk is edzhetné az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-a-szexi-macso-a-macskajaval-edz.htmlTörténetünk főszereplője, Adonisza látványa is örömkönnyeket csal ki belőlünk, és akkor még nem beszéltünk a cuki cicájáról! Csak pár akadállyal kell megküzdenünk: a srác kanadai, és közel 11 millió nő epedezik érte, de ez sem számít, bevállaljuk! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.