Dér Heni hasán sajtot lehetne reszelni

strand hasizom Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét megmutatta elképesztő alakját Dér Heni. Az énekesnő edzés után posztolt fotót a közösségi oldalaira, amit megértünk: ilyen testet mi is szívesen mutogatnánk. 

De mielőtt túlságosan irigykednénk, le kell szögeznünk, ezeket az izmokat Heni sem ingyen kapta. A Megasztár felfedezettje évek óta keményen edz, meg is érdemli, hogy így nézzen ki.

Henit követői egyébként korábban már támadták azért, hogy túl férfias lett, de ezúttal csak pozitív kritikát kapott. Mi is csillagos ötöst adubnk neki.

Mediterrán étrend: ezeket edd az egészségedért!http://www.life.hu/ez-zsir/20160723-a-mediterran-etrend-meg-magas-zsirtartalommal-is-egeszseges.html Egy friss kutatás szerint a mediterrán étrend még akkor is védelmet nyújt a mellrák, valamint a cukor- és szívbetegség ellen, ha a zsírtartalma amúgy magas.Ez Zsír!ThinkstockÚgy eszik a gyereked, ahogy te - Ne add át az egészségtelen szokásokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160723-ugy-eszik-a-gyerek-es-azokat-ahogy-a-szuleitol-latja.html„Az vagy, amit megeszel" – tartja a mondás. Nos, egy friss kutatás szerint szülő-gyerek viszonylatában egyéb összefüggésekre is felfigyelhetünk e téren: „a gyereked az, amit megeszel". Ez Zsír!--Evelin nyomdokaiba lép Gáspár Virág - Győzi kisebbik lánya is rohamtempóban fogyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160713-gaspar-evelin-modszerevel-fogy-gaspar-virag.htmlSzáz kilóról indult, most 70-et nyom Gáspár Evelin. A celebcsemete most húgának, Virágnak segít a fogyásban. Ez Zsír!OrigoElképesztően vékonyka Szabó Zsófi - Emlékszel még rá, hogy festett néhány éve? http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-szabo-zsofi-nagyon-vekony.htmlSzabó Zsófi alakjára már többször is rácsodálkoztunk. No, nem azért, mintha ne nézne ki vadítóan a szép műsorvezető, inkább azért mert amikor annak idején feltűnt a Jóban Rosszban sorozatban, nőiesen gömbölyű alakjával hívta fel magára a figyelmet. Ez Zsír!OrigoErre is jó a testmozgás - Nem is hitted volna!http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-az-edzes-segit-az-uj-ismeretek-rogziteseben.html A legújabb kutatás szerint ha új információk tanulása után testmozgást végzünk, az segíti a tanultak rögzülését. Ehhez azonban egy meghatározott időkereten belül kell végezni az edzést.Ez Zsír!--Schobert Norbi: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet"http://www.life.hu/ez-zsir/20160618-schobert-norbi-a-magyar-osztrak-meccs-alatt-megszerette-a-futballt.html"Egész életemben utáltam a focit, sosem néztem, mindig untam" - felütéssel tett közzé egy videót Norbi a szombati Magyarország–Izland Eb-mérkőzés előtt. A fitneszguruban azonban - saját bevallása szerint - a magyar–osztrák meccs második félideje alatt "elpattant valami", és megértette, az elmúlt 8 évben miért lett a foci ennyire felkarolva, és miért épültek stadionok. Posztja enyhén szólva is megosztja követőit. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.