Ez a hét a modellek hete volt. Ők voltak a legdögösebbek a vörös szőnyegen, a legragyogóbb ráadásul a 62 éves Christie Brinkley volt, aki fiatal kollégáit is lepipálta.

A modellek mindent beleadtak 

A hét egyik legdögösebbje Shanina Shaik volt, aki ezúttal egy piros bőrruhában hódította meg a világot. A szintén modell Hannah Ferguson pedig inkább a cicijével erősített.

Hannah Ferguson, Shanina ShaikForrás: Northfoto

Akiknek nem sikerült

Az énekesnő, Andra Day ruhája ezúttal nem igazán jött be nekünk, ráadásul ez a rúzs is abszolút rossz választás volt. Meglehetősen kacifántosra sikerült a héten Elle Fanning ruhája is, a százféle bross mellett szörföző felvarrók és láncok is lógtak a ruháján. 

Andra Day, Elle FanningForrás: AFP

Laza street style

Nem tudunk lekattanni a farmeros street style szettekről így nyáron. A héten a két kedvencünk a nagyon laza Lady Gaga volt, és a kicsit elegánsabb vonalat képviselő Kendall Jenner voltak. 

Lady Gaga, Kendall JnnerForrás: Northfoto

A hét legjobbja

Egyébként is rajongunk a 62 éves modellért, Christie Brinkley-ért, aki folyamatosan bizonyítja, hogy 60 év felett is csupa csoda az élet, de most még jobban imádjuk ezért az álomszép fehér ruháért, amihez a kiegészítőket is tökéletesen válogatta össze. Egyébként éppen Timeless Beauty (Időtlen szépség) című könyvét dedikálta a híresség.

Christie BrinkleyForrás: AFP
Irigylésre méltó külső – Ők a legjobb testű nők 50 felett!
Sokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés? Olvasd el a Life.hu cikkét!