Gyászba borult Eva Mendes élete: a színésznő bátyja meghalt

Forrás: Instagram/Eva Mendes -
Eva Mendes gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Eva Menes: elvesztette bátyját, majd nem sokkal később életet adott kislányának. A színésznő most először beszélt minderről.

Szörnyű veszteség érte az akkor még várandós színésznőt áprilisban: idősebb bátyja, Carlos a rákkal folytatott hosszas küzdelem után elhunyt. A család összetartásának köszönhető, hogy Eva nem roppant össze, és a tragédia következtében nem indult meg a szülés - írja a hot! Magazin.

Forrás: Instagram/Eva Mendes

"A testvérem elvesztése még közelebb hozta egymáshoz a család tagjait. Mindenki egy emberként állt mellettem, és ez nagy erőt adott. Carlos halála után egy héttel, a temetés hetében született meg a kislányom, Amada. Nagyon-nagyon intenzív időszak volt ez nekem érzelmileg, egyszerre szívszaggadóan szomorú és hihetetlenül gyönyörű. Furcsa az élet, felfoghatatlan kettősség" - mesélte Eva, aki azt is hozzátette, hogy nincs olyan nap, hogy ne gondolna a testvérére.

"Még most sem tudtam feldolgozni ezt az egészet, viszont az életet élni kell" - szögezte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.