Így használd sportpályának az egész várost!

Forrás: Dreamstime -
BUG2016 Budapest mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyváros, így Budapest is rengeteg lehetőséget nyújt a szabadtéri sportolásra. Nem feltétlenül kell például drága kondibérletet venni, csak meg kell látni a lehetőségeket. Persze egy kis kreativitás néha nem árt!

Futás

Margitsziget, Városmajor, Vérhalom, Városliget, Bikás park, Olimpia park - fedezd fel Budapest legszuperebb futópályáit! A városi lakosság körében az egyik legnépszerűbb sport a futás, amit ma már rengeteg profi helyen tudsz űzni. Ha kezdő vagy, kezdd gyaloglással, vagy intervall edzésekkel, amikor a futást és a gyaloglást váltakozva csinálod.

Forrás: Dreamstime

Szabadtéri kondipark

Óbudán és Újbudán is egyre több szabadtéri kondipark van, például a Bikás parki futópálya mellett is. A Népligetben a Vajda Péter út és a Könyves Kálmán körút találkozásától nem messze is található egy kondipark, ahol kar-, váll- és hasizom erősítésére alkalmas gépek és az úgynevezett tajcsikerék is megtalálható. Ideje elővenni a kreativitásunkat.

Mozgasd át magad a jó levegőn! 5 szuper gyakorlat őszre

Az ősz kezdete az egyik legjobb időszak a kinti edzésre – most a kánikula sem lehet kifogás. Az utóbbi időben gombamód nőnek ki a szabadtéri edzőparkok, főleg a fővárosban. De hogyan használd ezeket a kinti kondigépeket? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Lépcsőzés

A lépcsőzés aztán tényleg olyan, amihez semmi speciális eszközre nincs szükség. Kifejezetten sportként is kiváló, de az sem rossz, ha néhány napot kitűzöl, amikor bárhova mész, mindig a lépcsőt választod. Egyébként a fogyásban és az alakformálásban is kiváló, úgyhogy érdemes rendszeresen űzni.

Forrás: Dreamstime

Nyitott pályák

Ha jól körbenézel, rájössz, hogy mennyi nyitott kosárlabdapálya, focipálya, pingpongasztal és még squashpálya is van Budapesten. Érdemes felfedezni őket!

Támogatott tartalom.

Mozogj okosan a városban! Közlekedj és sportolj egy időben

Te is azok közé tartozol, akik napi 8 órában ülnek az irodában? Alig van időd mozogni? Juss el sportolva a munkahelyedre. Íme, néhány pénztárca- és környezetbarát lehetőség, amivel az egészségedért is sokat tehetsz! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Október 1-jén valami új kezdődik!

A Budapest Urban Games sportpályává alakítja az egész várost október 1-jén, szombaton 10 és 20 óra között. Gyere ki, és játsszuk le, Budapest!

Programok:

Urban Climb Jam | Várkertbazár, Öntőház udvar és környéke
Grund Focibajnokság | Klauzál tér
Urban Bike-verseny | Citadella sétány
Snake Run Futóverseny | Madách tér – Klauzál tér
Longboardverseny | budai Vár, Hunyadi János utca
Pingpongverseny I Klauzál tér

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.