Reese Witherspoon a szoknyák királynője – Heti stílusmustra

stílusmustra Emily Blunt Kirsten Dunst Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten többen is elkápráztattak bennünket, ami bizony már nagyon jólesett az elmúlt hetek kevésbé izgalmas ruhaválasztásai után. Diane Kruger, Emily Blunt és Reese Witherspoon is csodásan festettek. Nézzük is a hét legjobbjait!

Feketék

A klasszikus fekete ezen a héten Kirsten Dunstnak és Julianna Marguliesnak állt a legjobban. Habár előbbi dekoltázsa igencsak merészre sikerült, ami kicsit el is vonja a figyelmet a ruha csodálatos megoldásairól. Julianna Margulies a New York City Ballet évadnyitó partiján viselte ezt a csipkével kombinált ruhát, ami nagyon illett hozzá.

Kirsten Dunst, Julianna Margulies Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

A hét legjobbjai

A hét legjobbjai egyértelműen a virágmintában pompázó Emily Blunt és Kristen Bell voltak. A színek és a stílus is eléggé különböző, de mindkettő fantasztikusan mutatott a gazdáján.

Emily Blunt, Kristen Bell Forrás: AFP/Northfoto

Kinek a választása jön be jobban?

Leszerepeltek! Ők voltak az Emmy-gála legrosszabbul öltözött celebjei

Vasárnap este rendezték meg a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-gálát, ahol a jól öltözött celebek száma nem volt túlságosan magas. A kevésbé ismert színészek lepipálták híresebb társaikat. Nézzük, kik voltak a legrosszabbul öltözött celebek.

Reese Witherspoon kétszer

A színésznő két csodás szoknyás outfitet is bemutatott a héten. A pliszírozott burgundi szoknya a hasonló színű táskával, cipővel és a kék, galléron mintás pólóval egyszerűen telitalálat. De ugyanezt tudjuk elmondani a másik outfitre is, amit egy élénk színű szoknyával dobott fel. Reese Witherspoon lába már csak hab a tortán.

Reese Witherspoon Forrás: Northfoto

Melyik outfit tetszik jobban?

Ami csak keveseknek

A Queen of Katwe premierjén Lupita Nyongo egy gyönyörű turbánná emelt sélat viselt a fején, ami igencsak keveseknek áll jól, de rajta igazán autentikusan és jól nézett ki. Így vagyunk a buggyos ujjakkal is, amit legtöbbször túl soknak, túl giccsesnek látunk a viselőjükön. Erre most Diane Kruger cáfolt rá, aki szuperül festett ebben a kreációban.

Lupita Nyongo, Diane Kruger Forrás: AFP/Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.