Kulisszatitkok a New York-i divathétről: mi már tudjuk, hogy sminkelsz majd jövőre!

Forrás: Gettyimage -
divatbemutató szépségápolás smink New York Fashion Week
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Oscar az első hazai sminkmester, aki a legnagyobb tervezők divatbemutatóin dolgozott a New York Fashion Weeken, most beavat a kulisszatitkokba. A pazar ruhák élménye mellett innovatív sminktechnikákkal lehetsz gazdagabb. Íme, a divatmetropolisz legforróbb titkai!

A hidratált bőr titka

Kezdjük a sokat irigyelt modellek bőrével. A fátyolszerű, szinte meztelen hatás érdekében fátyolmaszkokkal tökéletesítették a hidratált bőr kinézetet. Ez 15 perc alatt újjáéleszti a dehidratált bőrt, így egész nap ragyogóan feszes és üde lesz tőle a kinézet.

Forrás: GettyImage

Minden az alapozásról

Három alapozástrend uralkodik majd a következő szezonban. Vége az agyonmaszkírozott hatásnak és a korábban elfajzott arckontúrozásnak!

  • A tökéletes matt (nomakeup) hatás: a bőrszínnel megegyező HD-alapozóval egységesítjük a bőr színét, majd az egy árnyalattal világosabb folyékony korrektorral kivilágosítjuk a szem alatti területet, és fixáláshoz a HD finomságú transzparens púderrel tökéletesítjük az arcot.
  • A tökéletes fényes (nomakeup) hatás: amihez elegendő egy új generációs BB krém, amivel egységesítjük az arc színét, a szemöldököt finoman élénkítjük a hajtő színével harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, és alaposan kifésüljük a felesleget. A szempillákat egy áttetsző szempillabalzsammal kényeztetjük. A mozgószemhéjra, az arccsontra (highlightként), valamint az ajak természetes kinézetéhez egy színtelen ajakbalzsamra lesz szükség.
  • Az ultrafényes (nomakeup) hatás: sokkal inkább a fény játékára épít, mint a korábban elhíresült maszkszerű arckontúrozásra. Mi a titka ennek a fantasztikus sminknek? A HD finomságú folyékony alapozóval egységesítjük a bőr színét, ezután krémes highlighttal kiemeljük az arccsontot, a szemöldökcsontot, valamint a Cupido-ívet. Az arccsont alatt a bőr színével harmonizáló árnyalatú árnyékolót használunk, ami lehet krémpirosító vagy bronzosító, de a legfontosabb szabály, hogy maximum két árnyalattal legyen sötétebb, mint az alapozó színe. A szemöldököt a hajszínhez élénkítjük, és alaposan kifésüljük a felesleget. Az ajak színe fahéjtónusú.
Forrás:GettyImage

Mi kerüljön a szemhéjakra?

A szemkiemelés új dimenziója a grafikus tusvonaljátékok:

  • Nagyon könnyedén elkészíthető minimalista hatású szemjáték, ha az alsó vízvonalat egy fekete szemceruzával kiemeljük, és egy picit cicásan túlhúzzuk.
  • Merészebb hatáshoz kontúrozd körbe a szemed alul-felül a fekete khol szemceruzával, majd a külső sarkát ívesen húzd túl, mintha egy tusvonalat készítenél.
  • Futurisztikus hatáshoz tegyél arany szemhéjpúdert a mozgó szemhéjadra, majd egy precíz tussal a szemhéjad közepétől ívesen húzz egy tusvonalat. A szemzugnál befelé nyújtsd meg, és alakítsd az ívet a mélyítővonal irányába.
  • Az urbánus fehér tusvonalhoz csak egy fehér szemceruzára lesz szükséged, hogy trendi legyél.

A szemfestéstechnikák mellett új színekkel gazdagodunk jövőre:

  • Ezüst: a napbarnított bőrszínhez, barna ajakrúzshoz tökéletes. Ezüstszínű szemhéjkrémmel kontúrozd alul-felül a szemed, az éteri kontrasztot a fekete szempillaspirál koronázza meg.
  • Kobaltkék: igazi fashionista csemege ez a geometrikus hatású kék szemfestés. A szemzugtól húzz egy egyenes vonalat a mélyítővonallal párhuzamosan a szemöldök széléig, majd a körülhatárolt területet egyenletesen fesd be a kék színnel.
  • A jeges csokoládé: az izgalmas hatáshoz válassz egy hideg, mélybarna árnyalatú, matt szemhéjpúdert. Satírozd a színt az alsó szemhéj külső szélétől a szemhéj közepéig, majd a szemzug alá tegyél egy halvány pöttyöt.
  • A mandarin: ez lesz a következő szezon feketéje, azaz a legközkedveltebb szín 2017-ben. A legtöbbet ez a szín bukkant fel különböző kombinációkban a kifutókon. Készíts ezzel a szenvedélyes, friss színnel egy füstös hatású szemfestést, szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá, tegyél fel egy fényes hatású, nude árnyalatú szájfényt, és máris a jövőben érezheted magad.
Forrás: Gettyimage

Rúzsorgia

A rúzstrend is változik jövőre. A matt rúzsok fényes környezetben élik túl az elvirágzást. Azaz fényes alapozáshoz vagy fényes szemhéjfestéshez illik a legjobban, így újszerű és élénk lesz a megjelenésed. Az új trendi árnyalatok pedig a következők: az izzó élénk narancs, a bársonyos élénk piros, a ciánkék, a mély burgundi csillámmal fűszerezve, valamint divat lesz a kétszínűség is. A cseresznyepiros és magenta kombinációja igazi csemege a divatmániásoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.