Az emberi test bámulatos: ezt bizonyítja a fitneszguru szülés utáni fotója. Mindössze két hónappal azután, hogy életet adott második gyermekének, Tammy Hembrow úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. Alakja még a szülés előtt álló nőkét is megszégyeníti, de persze ő azt hangsúlyozza, hogy mindenki fogadja el magát és testét.

 Az edzésmániás anyukának 4 millió követője van, velük osztotta meg terhességének minden pillanatát és a szülés utáni alakját is, amire valószínűleg rengeteg kismama vágyakozva nézett. Tammy Hembrow ugyanis két hónappal azután, hogy életet adott második gyermekének, úgy néz ki, mintha nem is lett volna terhes.

Tammy HembrowForrás: Instagram/Tammy Hembrow

Azzal is vádolhatnánk, hogy eladta a lelkét az ördögnek, ugyanis szinte már-már természetellenes, amilyen sovány az anyuka. Valójában azonban az edzéseknek és a tiszta étrendjének köszönheti bámulatos testét, és miközben nap mint nap elárasztja követőit irigylésre méltó alakjával, igyekszik hangsúlyozni, hogy önmagunk elfogadása a legfontosabb, mindegy, milyen a testalkatunk.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!