Gönczi Gábor megható részleteket árult el a kisfia születéséről

Fotó: Szilvia Marton - Origo -
Születés Gönczi Gábor műsorvezető kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves sztár elárulta, hogy kisfia, Áron születése élete egyik legszebb napja volt...

Pár napja jött világra Gönczi Gábor kisfia, Áron. A Tények műsorvezetője elárulta, az elejétől a végéig ott volt a szülésnél, és a párja egyszerűen szenzációsan viselte a dolgokat. A műsorvezető a Mokkában elmondta, nincsenek arra szavak, amit megélt abban a pillanatban, amikor kisfia világra jött.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

A büszke édesapa elmondta, rengeteg jókívánságot kaptak az elmúlt napokban, melyekért nagyon hálásak a rajongóknak. A csöppség komplikáció nélkül jött a világra 4100 grammal és 57 centiméterrel. Gábor és párja nem gondolta volna, hogy babájuk ilyen "nagy" súllyal születik majd. "Az elejétől a végéig fogtam Ildi kezét, egy perce sem hagytam magára. Most is bent vagyok a kórházban és gyönyörködöm a látványban. Áron megvárta még a Ténykeket, még levezetem, csak azután szeretett volna megszületni. Végig benn votam a párom mellett" - mondta a műsorveztő a telefonba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.