Janet Jackson lelepleződött: 30 éve titkolja lányát a világsztár

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
gyermek énekesnő Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet Jackson eltitkolta 30 évvel ezelőtt született gyermekét. Az exférj állítja, levelet kapott lányától, akinek létezéséről eddig ő sem tudott.

Janet mostani terhességéről úgy tudtuk, hogy az első, ám lehet, hogy ez a hír sem igaz. James Debarge, az énekesnő első férje határozottan állítja, hogy házasságuk során Janet teherbe esett, ám ezt eltitkolta, hiszen a híres Jackson lány akkoriban még 20 éves sem volt. A menedzsmentje úgy gondolta, hogy a fiatal sztár karrierjének nem tenne jót a babahír, ezért

inkább tartsák titokban.

Janet Jackson 30 éve titkolja elsőszülött gyerekét Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az 1985-ös válás előtt nem sokkal fogant a baba, így Janet az exférje tudta nélkül hozta világra a kicsit. A férfi végül úgy értesült lánya létezéséről, hogy kapott tőle egy e-mailt, amiben a fiatal hölgy állította, ő a gyereke.

Kiderült, hogy a kislányt Janet egyik távoli rokonsága nevelte, legalábbis ezt állítja Conrad Murray, az az orvos, aki Michael Jackson halála miatt került börtönbe. A RadarOnline szerint az exférj maga számolt be az eseményekről Murray-nek egy börtönlátogatás alkalmával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.