A Victoria's Secret-show az év egyik legjobban várt divateseménye, ahol a modellvilág legjobbjai vonulnak fel elképesztően drága fehérneműkben. Mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, mit viseltek az angyalok, mielőtt kifutóra léptek a fehérneműkben. Valójában nem volt rajtuk sokkal több ruha. Íme!

Alessandra Ambrosio felül köldökig, alul szeméremdombig dekoltált ruhát viselt. Elég merész lett így a végeredmény, talán túlságosan is. 

Alessandra AmbrosioForrás: AFP/Patrick Kovarik

Josephine Kriver ruhája hasonló elképzelés szerint készült. 

Josephine SkriverForrás: AFP/Patrick Kovarik

Lais Ribeiro arany miniszoknyában dobott csókot és villantott hatalmas dekoltázst.

Lais RibeiroForrás: AFP/Patrick Kovarik

A Hadid testvérek sem öltöztek túl. Bár a legutóbbi puncivillantása óta még visszafogottnak tűnik Bella Hadid ruhája. Gigi viszont tökéleteset választott, ahogy az American Music Awardson is

Bella és Gigi HadidForrás: AFP/Patrick Kovarik

Lais Oliveira is egy minire szavazott, ráadásul egy vad bőrruhára.

Lais OliveiraForrás: AFP/Patrick Kovarik

Valery Kaufman ruhája az oldalt átlátszó megoldással a többi ruha mellett még egészen konszolidáltnak tűnik. Egyébként jól is állt neki.

Valery KaufmanForrás: AFP/Patrick Kovarik

Adriana Lima sikkes volt és elegáns.

Adriana LimaForrás: AFP/Patrick Kovarik

A másik régi motoros, Irina Shayk, aki várandósan vonult a kifutón, megmutatta, hogy villantás nélkül is elképesztően dögös tud lenni. 

Irina ShaykForrás: AFP/Patrick Kovarik
Újra szárnyakat kaptak a legdögösebb testű modellek
Idén Párizsban rendezték meg az év köztudottan legnagyobb show-ját, ahol a modellvilág krémje mutatja be a Victoria's Secret álomszép fehérneműit. Nézzük, hogy sikerült az idei bemutató!