Cicik és bugyik villantak a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

modell cici Angyal Victoria's Secret villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret-show az év egyik legjobban várt divateseménye, ahol a modellvilág legjobbjai vonulnak fel elképesztően drága fehérneműkben. Mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, mit viseltek az angyalok, mielőtt kifutóra léptek a fehérneműkben. Valójában nem volt rajtuk sokkal több ruha. Íme!

Alessandra Ambrosio felül köldökig, alul szeméremdombig dekoltált ruhát viselt. Elég merész lett így a végeredmény, talán túlságosan is.

Alessandra Ambrosio Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Josephine Kriver ruhája hasonló elképzelés szerint készült.

Josephine Skriver Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Lais Ribeiro arany miniszoknyában dobott csókot és villantott hatalmas dekoltázst.

Lais Ribeiro Forrás: AFP/Patrick Kovarik

A Hadid testvérek sem öltöztek túl. Bár a legutóbbi puncivillantása óta még visszafogottnak tűnik Bella Hadid ruhája. Gigi viszont tökéleteset választott, ahogy az American Music Awardson is.

Bella és Gigi Hadid Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Lais Oliveira is egy minire szavazott, ráadásul egy vad bőrruhára.

Lais Oliveira Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Valery Kaufman ruhája az oldalt átlátszó megoldással a többi ruha mellett még egészen konszolidáltnak tűnik. Egyébként jól is állt neki.

Valery Kaufman Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Adriana Lima sikkes volt és elegáns.

Adriana Lima Forrás: AFP/Patrick Kovarik

A másik régi motoros, Irina Shayk, aki várandósan vonult a kifutón, megmutatta, hogy villantás nélkül is elképesztően dögös tud lenni.

Irina Shayk Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Kinek a ruhája tetszett legjobban?

Újra szárnyakat kaptak a legdögösebb testű modellek

Idén Párizsban rendezték meg az év köztudottan legnagyobb show-ját, ahol a modellvilág krémje mutatja be a Victoria's Secret álomszép fehérneműit. Nézzük, hogy sikerült az idei bemutató!
A hónap sminktrükkje: Emeld új szintre az ajakfestésedet! http://www.life.hu/trend/20161130-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-ajakfestes.htmlItt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. TrendOrigoKényeztető szépségajándékok karácsonyrahttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legjobb-karacsonyi-ajandekok-a-szepsegapolas-szerelmeseinek.htmlHa eddig unalmas ajándéknak gondoltad a szépségápolási termékeket, akkor most biztosan meg fog változni a véleményed! A nők számára egy kis kényeztetéssel megfűszerezett énidő mindig nagy ajándék. Mindehhez már csak jó minőségű termékekre van szükség, amivel igazán jó élmény lesz a szépségápolási rituálé. TrendThinkstockA 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumbólhttp://www.life.hu/trend/20161128-a-harry-potter-univerzum-10-legdogosebb-sztarja.htmlA legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban. TrendOrigoFiatalító sminktippek, amikkel éveket is letagadhatszhttp://www.life.hu/trend/20161128-fiatalito-sminktippek-larion-oscartol.htmlEgy szép smink csodákat tesz az arccal! A tökéletesen megválasztott kozmetikumokkal és néhány sminktrükkel éveket is fiatalodhatunk, ám egy rosszul megválasztott árnyalattal könnyen öregíthetjük is az arcunkat. TrendThinkstockPasimustra a Comet gáláról! Neked kinek a stílusa jön be legjobban?http://www.life.hu/trend/20161126-pasimustra-a-2016os-comet-dijatado-galarol.htmlA férfiak stílusérzékére, néhol humorérzékére sem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen ők is nagyon kitettek magukért a 2016-os Comet gála vörös szőnyegén. Mutatjuk is az abszolút kedvenceinket! TrendFotó: Polyák Attila - OrigoMúltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.