Bugyiban és magassarkúban pózol Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain

Forrás: NORTHFOTO -
bugyi Courtney Love Frances Bean Cobain magassarkú Kurt Cobain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányos zenészpár lánya méltán viseli a Cobain nevet. Frances Bean Cobain viharos házassága után most kinézetével hívja fel magára a figyelmet: alig vett magára valamit.

Bugyiban és sejtelmesen átlátszó felsőben állt modellt a néhai Kurt Cobain és Courtney Love közös gyermeke. A 24 éves lány nem a fiatalok hétköznapi életét éli, ami nem mentes a viharoktól sem. Ilyen genetikával és háttérrel persze nem is csoda, hogy Frances Bean Cobain mindennapjai nem teljesen hagyományosak.

Bugyiban pózol Frances Bean Cobain Forrás: NORTHFOTO

A fiatal lány most éppen modellkedésre adta a fejét, de már sok foglalkozásban kipróbálta magát. Jelenleg a Marc Jacobs kampány egyik manökenjeként tevékenykedik, legalábbis ez a furcsa szett ennek a világmárkának köszönhető. Frances Bean Cobain magas platformos cipőben, térdzokniban és bugyiban pózol, csábítóan vörös ajkakkal. A 24 éves lány öltözéke nem hagy sokat a képzeletre!

Kurt Cobain lányának házassága a két évet sem élte meg

A legenda és Courtney Love közös gyermeke mindössze 21 hónapja mondta ki a boldogító igent, de máris válnak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.