Sági Szilárdéknál a plafonról lóg a karácsonyfa

Forrás: Facebook/Sági Szilárd -
ajándék karácsonyfa ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sági Szilárd elmesélte, hogy miért kell a plafonról lelógatni a karácsonyfát. 

A híres gasztroblogger két fia, Szabolcs és Szilárd január 3-án töltik be a 2 éves kort. Mivel a családban igazi ünnepi torlódás alakul ki minden évben, már jó előre ki kell találni, hogy melyik, mikor és mit kap, ez pedig fejtörést okoz a szülőknek.

"Nagyon készülünk a karácsonyra, bár már a Mikulás is egy csoda volt. Most éppen megy a lázas ajándékgyártás, aztán majd a két ünnep között talán lesz időnk kitalálni, hogy mi és hogy legyen január 3-án" - mesélte az apuka a Borsnak.

Az ikrek, Szabolcs és Szilárd Forrás: Facebook/Sági Szilárd

Jól át kell gondolni, hogy melyik ajándékot mikor adják oda annak tekintetében, hogy mit mire lehet használni.

"A rajzasztalt megkapják 24-én, hogy már azon lehessen készíteni a mézeskalácsot" - magyarázta Szilárd.

Azt is elárulta, hogy ez lesz az első karácsony, amelyet már a gyerekek is igazán értékelni fognak, mert elég nagyok hozzá. Ahogy ahhoz is, hogy mindent leszedjenek, elpakoljanak és magukra borítsanak, így nem lehetnek eléggé felkészültek a szülők.

"Épp azon tanakodunk, hogy mi legyen a fával, hiszen pont miattuk tavaly is fellógattuk a plafonra, most viszont már tologatnak tárgyakat, hogy elérjék. Emiatt ugyan plafonig fog érni a fánk, hiszen ott kezdődik, de maga a fenyő pici lesz, hogy ne érjék el" - vallotta be Szilárd.

Sági Szilárdéknál a plafonról lóg a karácsonyfa Forrás: Facebook/Sági Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.