Így töltik első babás karácsonyukat Gönczi Gáborék

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
karácsony Gönczi Gábor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor túlzás nélkül a világ legboldogabb híradósa, hiszen megszületett kisfia, Áron. A büszke apa ritkán enged betekintést családi életébe, ezúttal viszont elmesélte, hogy töltik az első kisbabás karácsonyukat.

Gönczi Gábor és kedvese idén még nagyobb igzalommal készül a karácsonyi időszakra, mint eddig bármikor, hiszen néhény hete született meg kisfiuk, Áron. Nem csak a szülők, de a nagyszülők életében is a kisfiú az első unoka, úgyhogy Gábor szerint nem túlzás azt állítani, hogy három család lesi Áron minden egyes rezdülését. Éppen ezért az ünnepek még különlegesebbek lesznek, mint eddig bármikor.

Gönczi Gábor műsorvezető ad interjút a TV2 székházában 2016 szeptember 9-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Mindkét részről Áron az első unoka,érthető, hogy az egész család felfokozott lelkesedéssel várja az ünneoeket. Nem változtatunk a hagyományokon: 24-ét az én szüleimnél kezdjük, ahol ebédre összejön az egész Gönczi család. Délután pedig elmegyünk Ildi szüleihez, és ott töltjük a szentestét.

A következő két napban bezárkózunk az otthonunkba, és életünkben először immár hármasban töltjük a karácsonyt"

- mesélte boldogan az édesapa a hot! Magazinnak.

Ha így folytatjuk, még a karácsony is elmarad - Szaloncukorteszt 2016http://www.life.hu/csalad/20161215-life-hu-2016os-nagy-szalonszukor-tesztje.htmlMinden évben egyre több csokimárka száll be a szaloncukorbizniszbe, ember legyen a talpán, aki a csilli-villi dobozok alapján meg tudja hozni a nagy döntést. A külcsín és a jól befutott név egyébként mit sem számít: tesztünkből az is kiderült, hogy bizony egy közkedvelt, vagy egy magát prémiumnak nevező márka is képes minősíthetetlen szaloncukrot a piacra dobni. Család--Horváth Éva: Zavarnak a hazug cikkekhttp://www.life.hu/csalad/20161215-horvath-eva-meselt-terhessegerol-es-terveirol.htmlHorváth Éva kisbabát vár - a modell ezt a napokban jelentette be közösségi oldalán. Most pedig arról mesélt, mit tervez a várandóssága alatt, és mik azok a dolgok, amik zavarják a babavárás hónapjaiban. Család--Pénzügyi felkészülés a karácsonyra - A szakértő tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20161214-szopper-zsofia-penzugyi-szakerto-tanacsai-a-karacsonyi-tulkoltekezesre.htmlA karácsony a szeretet, no meg a nagy költekezések ünnepe. A következőkben a Life.hu szakértője, Szopper Zsófia pénzügyi szakértő ad tanácsokat a karácsonyi nagybevásárlásra. CsaládThinkstockDemcsák Zsuzsa liberális anyukának tartja magát http://www.life.hu/csalad/20161215-demcsak-zsuzsa-gyermekeirol-beszelt-liberalis-anyukanak-tartja-magat.htmlAz édesanya számára fontos, hogy gyermekei mindent megkapjanak, amire szükségük van. CsaládOrigoA karácsony elfeledett részletei - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/csalad/20161215-a-karacsony-unnep-elfeledett-reszletei.htmlA modern kor emberének a karácsony egyet jelent a rohanással, a stresszel és a minél drágább ajándékok vásárlásával. Sajnos. Pedig a karácsony elméletileg a szeretet ünnepe, mikor is Jézus Krisztus születésének napját ünnepeljük világszerte. Legalábbis így tanultuk az iskolában. Vannak azonban olyan elfeledett részletei ennek az ünnepnek, amelyekről egy átlagos embernek bizony fogalma sincs. Család--Nézd meg Istenes Bence és Csobot Adél karácsonyi fotóját!http://www.life.hu/csalad/20161215-csobot-adel-es-istenes-bence-karacsonyi-fotot-villantott.htmlIstenes Bence és Csobot Adél az egyik legcukibb hazai pár, amit kisfiuk születése még jobban megerősített. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.