Szabó Zsófi egyre jobban néz ki

Forrás: RTL Klub -
szexi fotó Szabó Zsófi posztolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi jobban néz ki, mint valaha. Legalábbis erről árulkodik a legfrissebben kiposztolt fotója. 

Szabó Zsófi hihetetlen csinos fotót tett közzé a közösségi oldalán. A fekete-fehér képen a műsorvezető arca kapta a főszerepet, úgy fest akár egy porcelánbaba.

Szabó Zsófi elképesztően jól néz ki Forrás: RTL Klub

Követői is egyetértenek ezzel a kijelentéssel, hiszen sorra érkeznek a pozitív kommentek, illetve a lájkokkal sem fukarkodnak a kedvelők. Nem egészen 2 nap alatt több, mint 2700 kedvelést kapott a fénykép, ami nem semmi.

Persze nem az első alkalom, hogy a Jóban Rosszban egykori sztárja megmutatja szépségét, hiszen a közel múltban a dekoltázsáról is villantott egyet.

Nem csoda, hogy Zsófi kisugárzása ennyire magával ragadja az embereket, hiszen minden oka meg is van a boldogságra. Kicsivel több, mint 2 hónappal ezelőtt tartották álomesküvőjüket Zsoltival, és azóta is boldogok a férj-feleség viszonyban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.