Szabó Zsófi brutális dekoltázsától te is hanyatt vágódsz

fotó szexi Szabó Zsófi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető nem szégyellte megmutatni igéző idomait, amelytől biztosan "elájultak" a férfi tévénézők. 

Szabó Zsófi többször is megmutatta már, hogy nagyon jól fest a képernyőn. A ma már feleségként dolgozó sztár bármilyen ruhát viselhet, hiszen minden jól néz ki az alakján. A Playback Párbaj legújabb felvételére egy sokat mutató, mégis elegáns darabot választott, melyben igencsak nagy szerepet kaptak a keblei. Hiába, Zsófi soha nem fog mellé!

Nézd meg Szabó Zsófi menyasszonyi ruháját!

Szabó Zsófi esküvőjéről több fotó is felkerült az internetre, ám a legszebb, melyen a éppen a templomba lép.
Így varázsolj érzékien dús ajkakat - Sminkvideó!http://www.life.hu/trend/20161213-igy-varazsolj-erzekien-dus-ajkakat.htmlVárady Polett ezúttal az érzékien dús ajkak sminktitkát árulja el nektek. A megfelelő technikát te is elsajátíthatod a videóból! Trend--Idén tényleg mindent megmutattak magukból a sztárok! Az év legsokkolóbb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-az-ev-legnagyobb-villantasai.htmlAz idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme! Trend--Hosszú Katinka szexi szerelésben pózol http://www.life.hu/trend/20161214-hosszu-katinka-dogos-szettben-pozol-szexi-foto-az-uszorol.htmlA világbajnok magyar úszónőről a Cosmopolitan készített dögös fotókat. A sportolót talán még sosem láttuk ilyen elképesztő szerelésben. Trend--Mit tettek a magyar sztárok a fürtjeikkel? A legnagyobb hajparák 2016-ban http://www.life.hu/trend/20161213-sztarok-akik-frizurat-valtottak-2016ban.htmlVannak, akik rövidebbre váltottak, és vannak, akik meglepő színekkel sokkolták a rajongóikat. Nézzük is az idei év legnagyobb hajparáit! TrendOrigoGelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World világversenyen http://www.life.hu/trend/20161212-gelencser-timea-szepsegverseny-a-miss-talent-alversenyben-a-legjobb-10-koze-jutott.htmlJelenleg három alversenyt rendeztek, melyek mindegyikében fantasztikus helyen áll a fiatal modell. Ez nem kis eredmény, hiszen közel 120 ország szépségkirálynője mérkőzik meg egymással. TrendOrigoEmmy Rossum dekoltált ruhában a Critics' Choice Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20161212-emmy-rossum-a-critics-choice-awardson.htmlEmmy Rossum nem az a villantós-fajta. A Critics' Choice Awardson azonban végre megmutatta, hogy bizony tud ám szexi lenni, ha akar. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.