Családi látogatáson volt Shakira és a gyerekek - cuki fotók

Forrás: NORTHFOTO/Fundaudiovisuales/Fundaudiovisuales -
Kolumbia Shakira Gerard Piqué nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van jópár szerethető sztárcsalád, ám mind közül Shakiráék a legcukibbak. Az énekesnő focista kedvesével és a gyerekekkel nemrég hazalátogatott Kolumbiába, ahol nagyon édes képek készültek róluk. 

Shakira fiaival, a kis Milánnal és Sasha-val, illetve kedvesével, az FC Barcelona játékosával, Gerard Pique-vel látogatott szülőhazájába, Kolumbiába.

Shakira és kisfia Forrás: NORTHFOTO/Fundaudiovisuales/Fundaudiovisuales

Az énekesnő és a család Barranquilla-ban időzött egy keveset, ahol találkoztak Shakira szüleivel és a rokonokkal, akiket a világsztár anyagilag is támogat.

A családi látogatás után nem maradt túl sok idejük, mert vissza kellett repülniük Barcelonába, Spanyolországba. Az érdekes azonban az, hogy még véletlenül se magángéppel utaztak, hanem egy kereskedelmi járattal.

Gerard Piqué és fia Forrás: NORTHFOTO/Fundaudiovisuales/Fundaudiovisuales

A napokban pedig ismét bebizonyította a focista apuka és kisfia, Milan, hogy ők a legcukibb apa-fia páros: ők ketten ugyanis együtt énekeltek. Hát nem zablnivalóak?

Ezért nem mutatja meg kisfiát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20161229-liptai-claudia-megmondta-mi-a-velemenye.htmlLiptai Claudia tiszta vizet öntött a pohárba. CsaládOrigoCsobot Adél szerint ösztönösen jó élni http://www.life.hu/csalad/20161228-csobot-adel-meselt-a-csaladi-eletukrol.htmlCsobot Adél őszintén mesélt arról, hogy milyennek látja az életüket az idei évben történt sok változás tükrében. CsaládOrigoKerényi Miklós Gábor még több unokát szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20161227-tobb-unokat-akar-kero-nem-elegedett-gyerekeivel.htmlKerényi Miklós Gábor kicsattan a boldogságtól, hiszen nemsokára háromszoros nagypapa lesz, de azért nem teljesen elégedett. Elárulta, hogy a gyermekei nem teljesítik az elvárt normát: mindhárom gyerekétől 3 unokát vár. Család--Őrületes babaneveket engedélyezett az MTAhttp://www.life.hu/csalad/20161227-2016-ban-ok-voltak-a-legnepszerubb-kerelmek-balaton-es-tablacska.htmlEbben az évben is akadtak olyan szülők, akik nem akartak "hagyományos" nevet adni a gyermeküknek. Család--Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber nagyon dögös bikinibenhttp://www.life.hu/csalad/20161227-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-bikiniben.htmlEz ám a tökéletes génállomány: a sztárcsemete, Kaia Gerber istenien néz ki bikiniben, és ezt meg is mutatta Miamiban, a tengerparton. Család--Weisz Fanni karácsonykor sem látogatta meg a családját http://www.life.hu/csalad/20161227-karacsonykor-sem-latogatta-meg-csaladjat-weisz-fanni.htmlWeisz Fanni elköltözött a családjától, már több mint egy éve él együtt a barátjával, aki a jelek szerint nincs jó hatással a siket modellre. Fanni megszakította a kapcsolatot a családjával, a nagymamája temetésére sem ment el. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.