Kerényi Miklós Gábor unoka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor kicsattan a boldogságtól, hiszen nemsokára háromszoros nagypapa lesz, de azért nem teljesen elégedett. Elárulta, hogy a gyermekei nem teljesítik az elvárt normát: mindhárom gyerekétől 3 unokát vár.

Boldog nagypapa Kerényi Miklós Gábor, nemsokára harmadik unokája is megszületik. Dancs Annamarinak születik hamarosan az első gyermeke Kerényi Miklós Mátétól, de a nagypapa nem elégedett. Még több unokát szeretne!

KERO több unokát szeretne Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Egyelőre nem teljesítik tökéletesen az elvárt normát. Három gyerekem van, és én mindegyiktől három unokát várnék. Az összesen kilenc. Épphogy az egyharmadánál tartunk" - mondta Kerényi a Blikknek.

Azt is elárulta, hogyan töltik együtt az időt az unokákkal: "Igen jó viszonyban vagyok a gyerekeimmel, s úgy általában más gyerekekkel is. Be kell vallanom, ez elsősorban öt-hat éves koruk után alakul így, amikortól együtt tudunk kalandozni, focizni, sakkozni, mindenféle különleges élményeket biztosítani egymás számára. Onnantól kezdve tudunk együtt színházba, koncertre és minden egyéb rendezvényre járni. A legnagyobb unokám most érkezik ebbe a korba, úgyhogy lassan indul a biciklink" - számolt be Kerényi Miklós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.