Megacuki: Így énekel Gerard Piqué és kisfia

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
család éneklés Gerard Piqué foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg ez lesz az egyik kedvenc apa-fia videónk. Gerard Piqué és Milan nagyon aranyosak együtt. 

Gerard Piqué, a híres FC Barcelona spanyol focicsapat védő játékosa lelkesen tanítgatta a kisfiát, hogyan kell szurkolni a papa csapatának.

Gerard Piqué énekelni tanítja a kisfiát Forrás: AFP/Frazer Harrison

Láthatóan jól szórakoztak, a kisfiú ügyesen énekelte a sztárapuka által tanított dallamokat. Az igaz, hogy a kis Milannak sokkal jobb hangja van, mint az édesapjának, de könnyen előfordulhat, hogy míg az énekhangját az édesanyjától, Shakirától örökölte, addig a labdaérzékét majd az apjának köszönheti.

A kisfiú mindig lelkesen követi az apukája körüli eseményeket, ha nyernek akkor vele örül, ha veszítenek akkor sírdogál. Piqué és kedvese, Shakira, láthatóan boldog kapcsolatban élnek, mikor kettesben vannak, izzik körülöttük a levegő.

Ezért nem mutatja meg kisfiát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20161229-liptai-claudia-megmondta-mi-a-velemenye.htmlLiptai Claudia tiszta vizet öntött a pohárba. CsaládOrigoVajna Timi elárulta, mivel teszi esténként boldoggá Andythttp://www.life.hu/csalad/20161229-andy-vajna-ezt-keri-estenkent-a-felesegetol.htmlVajna Timi kis betekintést engedett a magánéletükbe, a házasságukban kialakult szokásaikról mesélt. CsaládOrigoÖrömhír: Megszületett Pink második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20161229-megszuletett-pink-masodik-babaja.htmlPink és családja az öröm mámorában úszik, hiszen végre megszületett a második gyermek is. Család--Interneten alázzák egymást az anyák - Egy időspórolási trükk verte ki a biztosítékothttp://www.life.hu/csalad/20161216-megalaztak-az-anyat-az-interneten-idosporolo-tippje-miatt.htmlAz interneten olyan stílust is megengednek maguknak az emberek, amit egy személyes beszélgetés során nem mernének, olyan bántó szavakat is a másik fejéhez vágnak, amikhez arcukat és nevüket a való életben nem adnák. Korábbi cikkeinkből is kiderült már, hogy bizony az édesanyák sem kímélik egymást, vannak, akik imádnak beleszólni mások életébe, gyereknevelési módszereibe. Ezt nemrégiben egy ausztrál anyuka is megtapasztalta. CsaládThinkstockNyílt levél egy fiatal sebésznek, aki menthetetlenül elrabolta betege szívéthttp://www.life.hu/csalad/20161227-nyilt-level-egy-fiatal-sebesznek-aki-elrabolta-egy-betege-szivet.htmlA szerelem néha fáj - jól tudja ezt olvasónk is, aki az alábbi nyílt levelet írta orvosához. Család--Élete legnagyobb álma teljesült a kisfiúnakhttp://www.life.hu/csalad/20161228-azonnal-sirva-fakadt-mikor-megtudta-hogy-testvere-lesz.htmlHa egy ajándéknak a másik ember igazán örül, akkor az érzéseit nem is tudja igazán véka alá rejteni. Ennek a 9 éves fiúnak sem sikerült, hiszen amint megtudta, mt kapott, azonnal elsírta magát. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.