Döbbenet: Egy férfi fogja reklámozni az új szempillaspirált!

Forrás: Thinkstock -
férfi szempillaspirál reklám kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer ez is megtörténik: egy híres kozmetikai cég egy férfi arcával fogja reklámozni a legújabb szempillaspirálját. 

Kihez tartozik ez az ismeretlen, férfiasan nőies arc? A modellt Manny Gutierreznek hívják, és ő lesz az első férfi sminkmester, aki majd a Maybelline legújabb szempillaspirálját reklámozhatja.

A Colossal Big Shot szempillaspirál reklámkampányához azért választották ki, mert nagyobb figyelmet szeretnének nyerni azáltal, hogy férfi arcot tesznek a vásárlók szeme elé. Másik ok, amiért Mannyé a munka, hogy több, mint 3 millió követője van az Instagramon, ami egy jelentős rajongótábornak számít - írta meg a BuzzFeed.

A témával kapcsolatban így nyilatkozott a fiatal sminkmester: "Nagyon örülök, hogy egy ilyan óriási márkával dolgozhatok együtt. Tetszik, hogy a Maybelline felismerte a férfitehetség nyújtotta lehetőségeket is a kozmetikai iparban"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.