Játék babát nevel egy pár: döbbenetes fotók!

Forrás: Thinkstock -
fotó játékbaba kisbaba terméketlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Crystal és Terry Duke hosszú ideig próbálkoztak, hogy saját gyermekük lehessen. Mivel az élet ezt nem adta meg nekik, csináltattak maguknak egyet.

Az asszony egész életében arról álmodott, hogy anya lesz, ám két év próbálkozás után sem esett teherbe. 2013-ban orvoshoz fordultak, aki elmondta nekik, hogy a nő soha nem tud majd kihordani egyetlen gyermeket sem, mivel nincsenek petesejtjei. A pár először összetört a hír hallatán, ám később elképesztő ötletük támadt – írja a Dailyrecord.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Crystal Duke végül úgy döntöttek, hogy csináltatnak maguknak egy saját gyereket.

Crystal és Terry Duke álma így valóra vált, és mindezért 350 fontot (körülbelül 128 ezer forintot) fizettek.

"Amikor megláttam a mi George-unkat, azonnal beleszerettem. Nehezen hittem el, hogy nem igazi, emellett annyira hasonlított ránk, hogy más is észrevette" – mesélte az asszony, aki már be is rendezett egy gyermekszobát a kisfiának. A szülők most azt tervezik, hogy a családot jövőre bővítik: vesznek egy lánytestvért is George-nak. A babáról készült képeket ide kattintva meg is nézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.