Volt törés Berki Krisztián és Hódi Pamela párkapcsolatában, és annak ellenére, hogy már boldogok, ez még mindig egy nagyon fájdalmas emlék. Pamela nem is tudott sírás nélkül beszélni arról, hogy Berki megcsalta őt. 

Volt idő, amikor Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata nem állt olyan biztos lábakon, mint manapság. Akkoriban arról szóltak a hírek, hogy a showman másik nővel találkozgat, ami mély nyomot hagyott Pamelában. A kényes témáról a Hálószobatitkok című műsorban beszéltek, de Pamela nem tudta sírás nélkül feleleveníteni azt az időszakot. 

Pamela szerint Berki megcsalta őtForrás: Facebook/Berki Krisztián

"Nehéz erről beszélni, el fogom sírni magam" – mondta Orosz Barbinak Pamela, aki legutóbb arról vallott, hogy Krisztián megalázza a nőket!

Berki szerint azonban ő nem csalta meg Pamelát, hiszen nem voltak együtt. "Köztünk nem volt hűtlenség, mivel nem voltunk együtt. A női reakciót megértem, de hűtlenségről nem beszélhetünk.  Erre mindig vigyáztam, és fogok is. De volt időszak, amikor nem voltunk együtt"mondta a Borsnak Berki. Pamela pedig azt árulta el, miért bocsátott meg Krisztiánnak. "Száz éven keresztül egy férfi sem tart ki, egy nő mellett" – mondta, Berki pedig nagyon nagyra tartja ezt az álláspontot. "Minden okos nő tudja, hogy így van. A férfiak és a nők másképp vannak kódolva, örülök, hogy Pamela reálisan és jól látja a kapcsolati kérdéseket. Egy nőnek tisztában kell lennie a férfitulajdonságokkal. Ráadásul én közszereplő vagyok. Ha átlagemberek elvéreznek egy házasságban, akkor egy közszereplőnek még nagyobb a kísértés.  De én erős vagyok" – mondta a showman.