Lottie Moss teljesen meztelenül pózol: Fotó!

Kate Moss Lottie Moss testfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ez családi vonás, ugyanis minden Moss-lány csodás szépségnek örvend, és természetesen mindketten ki is használják a genetika adta ajándékot. Legutóbb Lottie villantotta meg pucér testét: Fotók!

Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, Lottie Moss betört a divat világába, és sorra meghódít minden kifutót. A fiatal szépség már 17 évesen komoly munkákat kapott, és ez azóta sem változott.

Lottie hamar hozzászokott a reflektorfényhez,

egyáltalán nem szégyellős, boldogan mutatja meg a világnak a bájait.

Legutóbb egy testfestésen vett részt, melynek különböző részleteit és állomásait osztotta meg a rajongóival.

Lottie Moss mellét csak egy szívecske borítja Forrás: Snapchat

A lányról készült meztelen fotók, illetve a videó is hamar bejárta az internetet, mindenki nagyon kíváncsi volt a fiatal lány idomaira - írta meg a Mirror.

18 éves sráccal randizik a 42 éves Kate Moss

A 42 éves topmodellért a jelek szerint még mindig bolondulnak a férfiak, legyenek azok idősebbek vagy épp fiatalabbak. Olvass tovább itt...

Mi már mindenhol csíkokat látunk - Ez a tavaszi-nyári szezon legmenőbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20170307-a-csikos-minta-a-tavaszi-nyari-szezon-legjobb-trendje.htmlKeresztbe, kasul, feketén, kéken, pirosan, színesen - mi már mindenhol csak csíkokat látunk. Nem is csoda, hiszen ez lesz az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy őrülete, amit ti is biztosan imádni fogtok. TrendOrigoÍgy fest smink nélkül Drew Barrymore: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170308-igy-nez-ki-drew-barrymoore-smink-nelkul.htmlEgyre több sztár veszt részt a "no make up" mozgalomban, melynek keretein belül smink nélkül mutatkoznak a nyilvánosság előtt. A napokban néhány fotó Drew Barrymoore-ról is napvilágra került. Trend--Sarka Kata mellbimbót villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170308-sarka-kata-mellbimbot-villantott-edzes-kozben.htmlSarka Kata edzés közben is tudja, mitől döglik a légy... TrendFotó: Szabó Balázs/Life.huSzűcs Judithnak több mint 100 pár cipője vanhttp://www.life.hu/trend/20170308-szucs-judithnak-tobb-mint-szaz-par-cipoje-van.htmlSzűcs Judith elárulta, hogy oda van a cipőkért. Soha egyet sem akarna kidobni, de újat venni viszont annál inkább szeret. TrendOrigoIntim szépségtitkairól nyilatkozott Emma Watsonhttp://www.life.hu/trend/20170308-intim-szepsegtitkairol-nyilatkozott-emma-watson-szineszno.htmlNem szőrtelenít, viszont naponta háromszor is fürdik Emma Watson. Trend--Fantasztikusan néz ki a bikinis Heather Locklear - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170307-szuper-jol-nez-ki-heather-locklear.htmlHawaiin fotózták le az 55 éves sztárt, akinek bizony nem lehet panasza az alakjára. 19 éves lánya mellett napozva sincs miért szégyenkeznie, ugyanis még mindig bomba alakja van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.