Király Viktor már nem tartja kizártnak, hogy gyermeket vállaljon

Forrás: Red Lemon -
család apaság szerelem Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Király Viktor hosszabb időt töltött Amerikában a nemrég született unokaöccse miatt. Ennek hatására azonban sok mindenről megváltozott az énekes véleménye. 

Viktor hosszú időt töltött New Yorkban, ugyanis ikertestvérének, Bennek megszületett a kisbabája, Kai. Az énekes bevallotta, hogy már nagyon várta az egész család, hiszen ő az első unoka.

A 32 éves sztár azt is elismerte, hogy

a kisbabát megpillantva inába szállt a bátorsága, nem merte megfogni Kait.

Király Viktor készen áll az apaságra Forrás: Red Lemon

"Bennel azóta is azon nevetünk, hogy olyan érzés, mintha nemcsak neki, de nekem is gyerekem született volna. Egypetéjű ikrekként majdnem ugyanazok az emberek vagyunk, így különösen furcsa megélni Kai érkezését, akit máris mindentől nagyon féltek. Különösen magamtól: nehogy leejtsem, miattam legyen valami baja" - fejtette ki Viktor.

A környezetváltozás most nagyon jót tett az énekesnek, akinek nemrég ért véget a párkapcsolata Nagy Rékával. Viktor szerencsére azért nem szomorkodik, sőt inkább abban bízik, hogy hamarosan ő is megtalálja a párját, akivel komoly terveket szőhet. Az unokaöccsével való találkozás után úgy érzi, hogy készen állna az apaságra is.

"Megértem erre a szerepre. Nem vagyok az a típus, aki előre megtervez mindent, de ha lenne egy állandó, komoly társam, akkor én sem zárnám ki a lehetőségét annak, hogy gyerekem szülessen" - írta meg a hot! Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.