200 kilóról 36-os méretig fogyott Honey Boo Boo édesanyja, Mama June

Mama June Honey Boo Boo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lefogyott a 200 kilós Mama June, Honey Boo Boo édesanyja.

Az ET online videóján szinte meg se lehet ismerni June Shannont, aki ma már az európai számozás szerint 36-osnak megfelelő ruhákat visel. A nő diétája sikeres volt, ám egy évvel ezelőtt arról lehetett olvasni, hogy rosszul lett a koplalástól, elvesztette a lépcsőn az eszméletét, és kórházba került.

Mama June annak köszönheti hírnevét, hogy ő Honey Boo Boo édesanyja, aki annak ellenére, hogy egy duci kislány, folyamatosan szépségversenyekre jár. Erre egy teljes műsort építettek Amerikában, így egy valóságshow-nak hála élőben követhetik a nézők a család életét.

Meztelen fotókon pózol Ashley Graham plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-meztelen-fotokon-pozol-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA teltebb nők is lehetnek vonzóak: Ashley Graham minden fotójával ezt bizonyítja. A plus size modell persze nem amellett kampányol, hogy hagyjuk el magunkat, ő is rendszeresen sportol, de úgy véli, vállaljuk büszkén az adottságainkat. Ez Zsír!OrigoTóth Vera megtalálta az örömet a sportbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-toth-vera-megtalalta-az-oromet-a-sportban-amiota-lefogyott.htmlAmióta lefogyott, imád a fényképezőgép kamerája előtt pózolni Tóth Vera. Nem is csoda, elnézve azt a képet, amit a minap töltött fel a közösségi oldalára. Az egykori duci énekesnő helyett a fotóról egy teljesen normál alkatú lány néz vissza. Ez Zsír!OrigoSzinetár Dóra: "Nincs olyan vágyam, hogy én legyek a legszexibb nő "http://www.life.hu/ez-zsir/20170305-szinetar-dora-egeszseges-eletmodrol-beszel.htmlSzínészetről, magánéletről, szépségről adott interjút Szinetár Dóra. A színésznő a 40-en túl is remekül érzi magát a bőrében, és azt is elárulta, mit tesz meg azért, hogy ez még hosszú ideig így is legyen. Ez Zsír!OrigoÍgy fest most az egykori megasztáros Szabó Eszterhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170226-igy-nez-ki-most-az-egykori-megasztaros-szabo-eszter.htmlSzabó Eszter Várkonyi Andinak a Fem3 kamerái előtt egykori vásárlásmániájáról mesélt. Az énekesnő hatalmasat változott, amióta megismertük: kívül-belül. Ez Zsír!OrigoKét kép, egy nő, alig 1 kiló különbség: szinte hihetetlenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170304-a-kilok-szama-nem-minden.htmlFontos dologra hívja fel a figyelmet Adrienne Osuna. Állítja, a kiló csak egy szám, van, ami sokkal többet számít. Ez Zsír!OrigoKisebb a konditerembe járó férfiak libidójahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170226-kisebb-a-konditerembe-jaro-ferfiak-libidoja-derul-ki-egy-kutatasbol.htmlA University of North Carolina friss kutatásában arra jutott, hogy azok a férfiak, akik gyakrabban járnak konditerembe, kevesebbszer kívánják a szexet, mint azok, akik nem, vagy alig edzenek. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.