Amber Rose a melleit markolássza – Videó

Forrás: instagram.com/amberrose -
mell Amber Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose leginkább arról híres, hogy hatalmas domborulatai vannak, amiket gyakran meg is mutat. Legújabb videóján a melleit markolássza!

Amber Rose imádja felkavarni az állóvizet, legtöbbször pucérkodással. A kerekded domborulatokkal rendelkező sztár másról nem is ismert, csak arról, hogy folyamatosan mutogatja magát.

Egyetlen domborulatát helyezte előtérbe, méghozzá a hatalmas kebleit Forrás: instagram.com/amberrose

Az Instagram-oldala is azzal van tele, hogy dögösebbnél dögösebb pózokban fotózza magát, minél kevesebb ruhában. Legutóbb feltöltött videóján sem tett másként, egyetlen domborulatát helyezte előtérbe, méghozzá a hatalmas kebleit, ami meglepő, hiszen általában a tökéletes fenekét szokta mutogatni. Ezúttal azonban

Amber saját melleire markol rá két kézzel,

nem csoda, hogy a férfiak megvadulnak érte.

Intim testékszert villantott Amber Rose - Fotó!

A botrányhősnő már korán reggel intim testékszerével sokkolta a népet - hiába, Amber Rose ért a hangulatkeltéshez. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.