Rudolf Péter az 1945 című film kedvéért kopasz és elhízott lett

Forrás: Titanic -
film hízás Rudolf Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rudolf Péter kopaszra borotválta a fejét, és több mint 10 kilót szedett fel egy filmszerep kedvéért, méghozzá a 1945 című film főszerepéért. Felesége minden reggel megijedt tőle.

Rudolf Péter mindent megtett az 1945 című film főszerepe kedvéért, ami meg is hozta a sikert számára. Itthon és külföldön is tetszést aratott a színművész alakítása és átalakulása egyaránt. Rudolf Péter ugyanis több mint 10 kilót szedett fel, és a haját is leborotválta. Teljesen kopasz lett.

Rudolf Péter az 1945 című filmben Forrás: Titanic

Több mint tíz kilót sikerült magamra szednem egy hónap alatt.

mesélte a BorsnakEbből az elhízott állapotból öt hónap lett, mert a Sándor Pali-film forgatása rögtön ezután kezdődött. Szinte egyikből mentem a másikba, nem lehet lefogyni egyik percről a másikra. Aztán a kutyám segítségével nagyokat futottam, kiiktattam a szénhidrátot, visszamentem focizni""Minden reggel megijedt szegény, mindig nulláról indítottam a napot"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.