Polyák Lilla kezét a gyerekeitől kérte meg Gömöri András Máté

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
Gömöri András Máté eljegyzés gyerekek Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi nem állhat Polyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmének útjába. A 16 év korkülönbség ellenére a színésznőt eljegyezte fiatalabb kedvese, aki előbb a gyerekeitől kérte meg az anyukájuk kezét.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nem törődött a korkülönbséggel, a szerelmük mindent legyőzött. Már egy éve alkotnak boldog párt, teljesen véletlenül és váratlanul találtak egymásra. A színésznő maga sem gondolta, hogy ilyen hamar újra boldog lesz, miután véget ért a házassága Homonnay Zsolttal, de az Operettszínházban újra megtalálta a szerelmet. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Polyák Lilla 16 évvel fiatalabb kedvese megkérte a színésznő kezét, aki igent mondott. Máté pedig beszámolt az eljegyzés körülményeiről. Kiderült, Lilla gyerekeitől kérte meg az anyukájuk kezét.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté eljegyezték egymást Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

A gyerekeit is beavattuk, ők is velünk tartottak.

mondta a Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.