Elképesztő hőstettet hajtott végre egy 5 éves kisfiú. Megmentette az édesanyja életét, miközben a 2 hónapos testvérére vigyázott.

Salvatore Cicalese  a 2 hónapos kistestvérével és az édesanyjával tartózkodott otthon. Az anyuka zuhanyozni ment, ám a fürdés közben agyvérzést kapott. Kaitlyn magatehetetlen testére a kisfiú talált rá. Salvatore elképesztően megijedt, de mégis megőrizte a hidegvérét, és helyesen cselekedett. 

Belecsavarta egy takaróba a 2 hónapos húgát, a garázsajtón keresztül kiment vele a házból, és becsöngetett a szomszédokhoz. Az ajtót nyitó Jessica Pennoyer először nem akart hinni a kisfiúnak, azt hitte egy játékbabát tart a kezében, és arról beszél, hogy a játéka halt meg. 

Salvatore elképesztően megijedt, de mégis megőrizte a hidegvérét (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

"Nem! Anyu halt meg. Bent van a zuhany alatt. Vigyáznál ránk?" - mondta Salvatore komoly arccal. 

A nő ekkor értette meg, hogy miről van szó és azonnal értesítette a hatóságokat. A helyszínre érkező mentősök elsősegélyben részesítették Kaitlynt, aki szerencsére nem halt, meg csupán eszméletlen állapotban volt. 

Az 5 éves fiának köszönheti, hogy megmenekült, illetve a semmiről sem tudó kishúga is a bátyjának köszönheti, hogy egyikőjüknek sem kell anya nélkül felnőniük - írta meg a Mirror.