Sokkoló menyasszonyiruha-trendek! Te bevállalnád valamelyiket?

fashion week menyasszonyi ruha nadrág bevállalós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre bemutatták a 2018-as menyasszonyiruha-trendeket, amelyek bőven tartogattak meglepetéseket. Te bevállalnád valamelyiket az esküvődre? 

Míg a rövid szabás és a nadrágos megoldások már jó néhány szezon óta tartják magukat, a hagyományos ruha szerelmeseinek már ez is meglepő választás lehet. Idén azonban az áttetsző anyagokból, a feketéből, a fejdíszeket leváltó arcmaszkokból és az oversize darabokból sem volt hiány.

Menyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatt

Ahány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk!

Ami a kevésbé sokkoló trendeket illeti, a letisztult sikk és elegancia karakteresen megjelenik egyes kollekciókban, de a háromdimenziós rátétek is nagyon mennek a romantikus stílus képviseletében. Érdekes, hogy a XL-es méretű, azaz tényleg nagyon nagy szoknyák is visszatértek: a 21. századi királynőknek ideális választás. A csillogás szerelmeseinek az ékszereket kifejezetten hangsúlyozó ruhák lehetnek ideálisak.

/1705/Sokko2017523155122

Ez 2017 esküvői sminkje

Természetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos és légiesen fényes. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.