Végre bemutatták a 2018-as menyasszonyiruha-trendeket, amelyek bőven tartogattak meglepetéseket. Te bevállalnád valamelyiket az esküvődre? 

Míg a rövid szabás és a nadrágos megoldások már jó néhány szezon óta tartják magukat, a hagyományos ruha szerelmeseinek már ez is meglepő választás lehet. Idén azonban az áttetsző anyagokból, a feketéből, a fejdíszeket leváltó arcmaszkokból és az oversize darabokból sem volt hiány. 

Forrás: Life.hu
Menyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatt
Ahány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk!

Ami a kevésbé sokkoló trendeket illeti, a letisztult sikk és elegancia karakteresen megjelenik egyes kollekciókban, de a háromdimenziós rátétek is nagyon mennek a romantikus stílus képviseletében. Érdekes, hogy a XL-es méretű, azaz tényleg nagyon nagy szoknyák is visszatértek: a 21. századi királynőknek ideális választás. A csillogás szerelmeseinek az ékszereket kifejezetten hangsúlyozó ruhák lehetnek ideálisak. 

/1705/Sokko2017523155122
Ez 2017 esküvői sminkje
Természetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos és légiesen fényes. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit!