arckezelés fotó Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Évától már megszokhattuk, hoyg többnyire tökéletes fotókat oszt meg a közösségi oldalán, ezért nagyon megijedtünk, mikor megláttuk az alábbi képet. 

Ahogy azt már megírtuk, Horváth Éva újdonsült anyukaként kiélvez minden percet, amit kisfiával tölthet. Kristóf május 7-én látta meg a napvilágot, azóta Horváth Éva élete körülötte forog.

Kiderült, hogy Horváth Éva újszülött kisbabája annyira jó gyerek, hogy a sztáranyukának még arra is van mellette ideje, hogy a szépségápolással foglalkozzon. A frissen megosztott fotójára pillantva először meglepődtünk, de aztán kiderült, hogy aggodalomra semmi ok.

A sztáranyuka egy arcregeneráló kezelésen esett át, ezzel készül a nyári szezonra.

Így készíti fel az arcát a nyári szezonra Forrás: Facebook

Csipkés fehérneműben domborít Horváth Éva - Fotó!

Horváth Éva egy mesebeli, habos-babos hálószobában pózolt a kamerák előtt. A hófehér csipkével, textillel és baldachinnal dekorált enteriőr igazi angyali környezetet biztosított az alkalomhoz. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.