A 71 éves Cher mellbimbótapaszban énekelt a színpadon - Fotó!

Forrás: Getty Images for dcp/Getty Images / dcp/John Shearer/Bbma2017 -
Cher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába 71 éves már Cher, még mindig tud meglepetést okozni! Az énekesnő ezúttal színpadi szerelésével hívta fel magára a figyelmet: bimbótapaszban és láncos "ruhában" adott elő.

Cher már betöltötte a 71. életévét, de még mindig tud újat mutatni, vagy legalábbis meghökkentőt. Legutóbbi színpadi megjelenésétől legálábbis biztosan leesett mindenkinek az álla. Az énekesnő ugyanis nem éppen visszafogott öltözéket választott, sőt! Alig takarta valami Cher testét.

Cher megjelenésén mindenki meglepődött Forrás: Getty Images for dcp/Getty Images / dcp/John Shearer/Bbma2017

Az énekesnő egy láncos, csillogó "ruha" volt, na meg bimbótapasz. Persze ez csak a látszat, mert valójában testszínű szövet fedte a testét, de még így is merész választásnak mondható egy ilyen öltözet egy 71 éves énekesnőtől, ráadásul azok, akik nem látták őt közelről tényleg azt hihették, hogy igazából semmi nincs a sztáron!

Cher nagyon bevállalós volt Forrás: Getty Images for dcp/Getty Images / dcp/John Shearer/Bbma2017

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.