Az ATV két műsorvezetője ugyanazt a ruhát viselte egy azon napon. Jaksity Kata és Bombera Krisztina jót nevetett a történteken, amiről kiderült, hogy egy szerencsétlen véletlen műve.

Bombera Kriszta és Jaksity Kata jóban vannak, még a ruháikat is megosztják egymással, ha éppen arra van szükség. Az ATV két műsorvezetőjével éppen ez történt nem is olyan rég, csakhogy nem a civil életükben, hanem műsorvezetőként. Kata és Kriszta egy azon nap viselték ugyanazt a darabot, még szerencse, hogy két különböző műsorban.

Jaksity Kata és Bombera Krisztina ugyanabban a ruhában vezettek műsortForrás: ATV

Reggel Bombera Krisztinán volt a virágos ruha, este pedig már Jakstiy Kata vezette ugyanabban a darabban a híradót. Természetesen kiderült, hogy nem spórolni akartak a ruhákon, mindössze véletlen volt a csere. Az öltöztető véletlenül adta Krisztára a Kata számára kikészített ruhát, a műsorvezetők pedig jót nevettek a történteken. "Véletlenül az egyik műsorvezetőnk a másik ruháját vette fel. De nem volt ebből baj, utólag ők is jót nevettek rajta" - mondta Német Szilárd a Borsnak. A bakit eredetileg a commet:com egyik olvasója szúrta ki.