Így néztek ki a régi viktoriánus tetkók: Fotók!

retro fotók tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotósorozat került napvilágra egy 19.századi tetoválóművész munkáiból. Nagyon profi munkát végzett a férfi.

A régi idők tetoválásait mindenki a börtöntetkókkal, az elbénázott kékes árnyalatú girbe-gurba vonalakkal és "szeretlek xy" típusú feliratokkal azonosítja. Akkoriban még nem volt divatban a teljes kar, vagy hátat beborító tetoválások viselése, de persze minden korban vannak kivételek.

Ilyen volt Sutherland Macdonald is, aki

a világ első tetoválóművészei közé tartozott.

Munkái nagyban eltérnek az általánosan megszokott mintáktól, és a kidolgozottság szempontjából nézve is rendkívül kimagasló volt a többiekhez képest.

Szolgáltatásait általában olyan emberek vették igénybe, akik valami nagyon meghatározó élmény, vagy változás nyomait szerették volna megörökíteni a testükön.

/1706/_gy_n201762111846

Csodás tetoválásokkal eltüntetett műtéti hegek: Fotók!

Különféle orvosi beavatkozások eredményeképpen éktelenkedhet a testünkön olyan heg, amely zavar minket. Sajnos eltávolítani nem tudjuk őket, de széppé varázsolhatjuk az adott bőrterületet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.