Fél évig nem beszélt anyjával Szabó Zsófi, mert Pálma asszony helytelenítette kapcsolatát Zsoltival. Zavarta, hogy a lánya választottja roma származású. "Nehezen fogadtam el ezt a házasságot" - mondta a színésznő anyja. 

Nem tartja magában a véleményét Pálma asszony, Zsófinak azt is elárulta, kétségei vannak a választottja felől. Zsolti roma származása zavarta, ezért nagyon nehezen fogadta le a kapcsolatukat. Őszintén bevallom, nagyon nehezen fogadtam el ezt a házasságot. Addig, amíg csak együtt jártak, nem aggódtam. Azt gondoltam, hogy előbb-utóbb vége lesz ennek a kapcsolatnak, mert nem tartottam őket összeillő párosnak, és Zsolti származása is zavart" - mondta Pálma asszony, aki alig hitte el, hogy a fiatalok összeházasodnak.

Szabó Zsófi és édesanyja Pálma asszonyForrás:facebook/Szabó Zsófi

Aztán, amikor nem szakítás lett a dolgoból, hanem már az esküvőt tervezték, összeomlottam, és ezt nem bírtam magamban tartani. Hangot adtam a nemtetszésemnek, de csak mert féltettem a lányomat. Naná, hogy állandó veszekedés lett belőle" - mondta Szabó Zsófi anyja. A viták elfajultak, olyannyira, hogy fél évig nem is szóltak egymáshoz. Egy telefonbeszélgetés változtatott a helyzeten: Zsófi zokogva hívta fel édesanyját, akinek ezek után megváltozott a véleménye, de még mindig aggódik. "Békét kötöttünk és tiszteljük egymást Zsolttal. (...) Hazudnék, ha azt mondanám, nem aggódom, ha belegondolok, hogy az unokáim félvérek lesznek. Már előre félek a megkülönböztetéstől, de ők már az én véreim is lesznek, és biztosan nagyon fogom őket szeretni" - mondta a Story Magazinnak Pálma asszony.