Berki Krisztiánt kislánya lepte meg Apák napja alkalmából: Videó!

apák napja Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián nem mindennapi meglepetésben részesült a közelmúltban. Kislánya szívmelengető lépéssel vette le az apját a lábáról. 

A híres műsorvezető teljesen le volt taglózva, mikor a kislánya és kedvese, Pamela egyszer csak megjelent a stúdióban. A lányok persze nem céltalanul zavarták meg a dolgozó édesapát, ugyanis a kis Nati meglepetéssel készült Krisztiánnak.

Apák napja alkalmából látogatott el hozzá, és egy tündéri kis rajzot is vitt magával, ami a családjukat ábrázolja: láthatjuk rajta az apukát, az anyukát, illetve a kislányt is. Krisztián teljesen meghatódott az örömtől,

tagadhatatlanul elérzékenyült.

Veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője

Hatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.