Erdei Zsolt gyerekei még nem látták legkisebb testvérüket, Vilmost

Madár Erdei Zsolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolték legkisebb gyermeke, Vilmoska 7 hónapra született, és még mindig kórházban van. A testvérei már alig várják, hogy láthassák kisöccsüket, ugyanis eddig még nem találkozhattak vele.

Erdei Zsolt háromszoros apa lett, de nagy volt az ijedtség, mikor Vilmoska napvilágot látott. A kisfiú ugyanis 7 hónapra született, sokáig az intenzív osztályon ápolták és még most sem mehetett haza. A két gyermek nehezen viseli a helyzetet, szeretnének már találkozni kisöccsükkel.

Erdei Zsolt gyerekei még nem találkoztak öccsükkel Forrás: Fem3

"Gréti egyelőre nem nagyon érti ez az egészet, ezért is nem terheljük ezzel, de Viktor sem találkozott még vele. Ő ráadásul a hét végén elutazott az édesanyjához Németországba, így egy ideig nem is fogja látni az öccsét" - mondta a Blikknek Erdei, aki elmondta, a kisfiú már jól van. "Most már sokkal jobban van, szépen gyarapodik. Valóban, már sokkal könnyebb ez az időszak. Persze aggódunk, de látjuk, hogy minden rendben van" - árulta el Madár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.