Tess Holiday, plus size modell meztelen fotóival küzd a torz szépségideálok ellen

plus size modell Tess Holiday plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess Holiday a plus size modellek között is igen méretesnek számít, ám ez őt egyáltalán nem zavarja, sőt! Merész képeivel arra vállalkozott, hogy megváltoztassa az emberekben a torz szépségideálokat. Szerinte nem csak egy vékony lány lehet szexi és merész.

Legújabb fotóján párjával és gyermekei apjával pózol bikiniben egy óriási gumimatracon.Szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében nem nem zavarják az itt-ott meggyűrődő hurkácskák sem.

#petitionforflamingoemoji #effyourbeautystandards

Plus Model • Mom • Feminist (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

Tess nem riad vissza a fehérneműs fotóktól sem. Méretes posiját és combait is szívesen közszemlére teszi ezzel is mutatva követőinek, hogy nem csak a vékony modelltestű lányok lehetnek szexik és kívánatosak. Mindenki jól érezheti magát a bőrében, súlytól függetlenül.

Views ⛰ #effyourbeautystandards

Plus Model • Mom • Feminist (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

A kétgyerekes édesanya szívesen megosztja gyermekeivel kapcsolatos intim fotóit is, akár a szoptatást is.

5 sminktermék, ami nélkül semmiképpen ne indulj el nyaralnihttp://www.life.hu/trend/20170614-5-sminktermek-ami-nelkul-semmikeppen-ne-indulj-el-nyaralni.htmlNyaraláskor, amikor egyébként is rengeteg holmit kell bepakolni, érdemes minimalizálni a sminkkészletünket. Ám van öt termék, ami nélkül tényleg nem érdemes útnak indulni, hiszen egy alap sminkfelszerelésre bármikor szükséged lehet. TrendThinkstockÍgy lehet átlagosból tökéletes a tested egy Instafotón- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170705-atlagosbol-tokeletes-test-instafoto.htmlAz Instagramon sorra jelennek meg a tökéletes testű lányok már-már zavarbaejtően hibátlan fotói. Nem is csoda, hogy annyi ember szenved önértékelési zavarokkal. Egy fiatal lány azonban megmutatja, hogyan lehet bombatestet villantani egyetlen pillanat és némi beállítás után. Figyelem! A tökéletes fotó a legtöbb esetben átverés! TrendOrigoÁtverés az agyonreklámozott push up melltartó? http://www.life.hu/trend/20170621-atveres-az-agyonreklamozott-push-up-melltarto.htmlAz elmúlt hónapokban számtalan alkalommal találkoztunk a közösségi média hirdetésein keresztül egy speciális push up melltartóval, ami a hátul kivágott ruhákhoz is tökéletes dekoltázst biztosít. Legalábbis ezzel adják el. Nézzük, mi az igazság. Trend--Félmeztelenül pancsolt Shay Mitchell: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170704-shay-mitchell-felmeztelenul-strandolt.htmlA csinos színésznő nem bízta a véletlenre: mindenkinek megmutatta a melleit. TrendOrigoOroszlán Szonja megmutatta magát smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170704-oroszlan-szonja-megmutatta-magat-smink-nelkul.htmlOroszlán Szonja a Valami Amerika 3 forgatásán dolgozik nagy erőkkel, ezért smink nélkül indul el a melóba: meg is mutatta rajongóinak, hogyan néz ki a maga valójában. TrendOrigoSzexi törölközős fotót villantott Görög Zita http://www.life.hu/trend/20170704-igy-fest-egy-szal-torolkozoben-gorog-zita.htmlNem mindennapi fotót posztolt a szexi modell, így pózolt hiányos öltözékben: Fotó! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.