smink nélkül Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonja a Valami Amerika 3 forgatásán dolgozik nagy erőkkel, ezért smink nélkül indul el a melóba: meg is mutatta rajongóinak, hogyan néz ki a maga valójában.

A színésznő és kollégái nagy erőkkel forgatják a Valami Amerika harmadik részét, a kulisszatitkokról pedig folyamatosan kaphatnak értesítést a rajongói a közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta be, hogyan telik náluk a szünet, érdekes pillanatokba leshettünk be, ugyanis a pihenésre fenntartott lakókocsiban hárman is aludtak egy ágyban!

Oroszlán Szonja a forgatásról mindent szívesen megoszt a rajongókkal Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

Ezúttal Oroszlán Szonja csak magát mutatta meg a követőinek, ám smink nélkül! A színésznő bátran felvállalja természetes arcát, ráadásul nemcsak festék nem volt rajta, de a haja is vizes volt. A közzétett képét a rajongói nagyra értékelték, szerintük a "nyers valóság" is elbűvölő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.