Gömöri András Máté Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla fiatal szerelme, Gömöri Máté mellett talált újra önmagára. Most pedig új szakasz kezdődik a színésznő életében.

Polyák Lilla a BEST magazinnak mesélt a magánéletéről. Sok vicces történet mellett a válásáról is szót ejtett, és arról, hogyan áll most a kapcsolatuk Gömöri András Mátéval.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Polyák Lilla

"Nem véletlen, hogy a készülő új dalom témája az újrakezdés. Furcsa módon én még mindig hiszek az örök szerelemben, persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amikor talán szívesebben elfordulnánk a másiktól, a könnyebbnek tűnő megoldást választanánk, de ilyenkor azt kell keresni, amit annyira szerettünk a másikban" - mondta Lilla, aki már azt mondja, az utolsó két év küzdelem volt, de ma már kicsit könnyebben megy az elengedés.

Máté és Lilla eljegyzése óta pedig még jobban felgyorsultak az események. "Egy éve érleltük, mit tegyünk, maradjunk vagy menjünk, aztán két házat megnéztünk, és a másodiknál szinte egyszerre mondtuk ki Mátéval: Uramisten, itt szeretnék élni!" - mesélt a költözésről és az új közös életükről a színésznő, aki elmondta, hogy Mátéval a gyerekvállalásról is sokat beszélgetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.