Világbajnok popót villantott Veres Mónika Nika

popsi Veres Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu korábban már beszámolt róla, hogy Veres Mónika keményen edz. Nika teljes erőbedobással állt neki a testedzésnek, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát a bőrében. Most közösségi oldalán mutatta meg, milyen szuperkerek lett a popsija.

Legutóbb arról számoltunk be, hogy Veres Mónikát, vagy, ahogy mindenki ismeri, Nikát eljegyezte barátja. Az énekesnő akkor a Facebook-oldalán közölte a hírt a rajongókkal, most pedig Instagramjára posztolt:

Megmutatta intim tetkóját!

"I believe I can fly" - írta ki Instagram oldalára a csodaszép magyar énekesnő, majd pedig közzétette azt a fotót, melyen megmutatta, mi díszíti a testét.
Tóth Vera: #ezzelmáréletemvégéighttp://www.life.hu/ez-zsir/20170708-toth-vera-brutalisan-vekony.htmlVera, akinek mint tudjuk, a fogyása életmentő volt, újabb dögös fotót osztott meg magáról a követőivel.Ez Zsír!--3 könnyű ananászos édesség nyárrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170601-harom-konnyu-ananaszos-edesseg-nyarra.htmlIgaz, jobban preferáljuk a hazai idénygyümölcsöket, de azért egy kis ananászt is megkíván az ember a tikkasztó nyári melegben. Mutatjuk is, hogyan dobhatod fel azt a nagyszerű gyümölcsöt! Ez Zsír!--50 kilót fogyott Dawn French, brit színésznő - fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170707-dawn-french-fogyasa.htmlKözel 50 kilótól szabadult meg Dawn French brit színésznő, akinek új alakjáról sorra jelennek meg a címlapfotók. Ez Zsír!--Ennyire dögös az 52 éves Liz Hurley - fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170707-liz-hurley-bikiniben.htmlVadítóan fest a legfrissebb fotókon Liz Hurley. Az 52 éves színésznő bikiniben is bombázó. Ez Zsír!--Rengeteget fogyott Buday Péter sztárséf http://www.life.hu/ez-zsir/20170707-nagyon-sokat-fogyott-buday-peter-sztarsef.htmlA súlyfelesleg miatt már számos olyan betegséggel kellett Péternek szembenéznie, amelyek miatt rengeteg gyógyszer szedésére kényszerült. Ám ma már erről szó sincs! Ez Zsír!OrigoGáspár Bea állapotán nem segít Győzike: nincs megelégedve kinézetévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170707-gaspar-bea-allapotan-nem-segit-gyozike.htmlGáspár Bea már többször beszélt betegségéről, ami miatt jó pár kilót felszedett magára. Győzike ugyan nem szól érte, de különböző jelzésekből tudja, hogy férje sajnálja, hogy már nem olyan dekoratív.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.