Horváth Éva megmutatta kisfiát, Kristófot - Fotó

Forrás: Horváth Éva -
fotó kisfiú Horváth Éva gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva két hónapja adott életet kisfiának, de most először mutatja meg a nyilvánosságnak is Kristóf arcát. Egyelőre még ők sem tudják, kire is hasonlít a pici, de az biztos, hogy áldott jó gyerek: esete kilenckor elálmosodik, és reggel ötkor ébred.

Horváth Évát két hónapja érte élete legnagyobb öröme: megszületett első gyermeke. A modell maga sem gondolta volna, mennyire megváltoztatja az életét egy ilyen csöppség, de még jobban meglepődött, hogy mennyire sikerült beépítenie a babázást a mindennapokba. Kristóf mindenhová elkíséri az anyukáját, közben élvezi, hogy felfedezheti a világot.

Horváth Éva végre megmutatta kisfiát Forrás: Horváth Éva

"Napi 24 órában foglalkozom a gyerekkel, aki állandó figyelmet igényel. Jó fiú, általában este 9-kor már elálmosodik, és reggel ötig békésen alszik. Igaz, éjjel egyszer megszoptatom" - mondta Horváth Éva, aki még nem tudja eldönteni, hogy rá vagy a párjára hasonlít jobban a kicsi.

Folyamatosan találgatjuk, kinek a vonásait örökölte a fiunk"

Horváth Éva és kisfia Forrás: Story Magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.