Nyáresti smink partikirálynőknek

Forrás: Thinkstock -
parti szépségápolás Nyár smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári szezon legizgalmasabb neon színeivel és a metálos textúráival te lehetsz a fülledt nyári partik középpontja. Fantasztikusan mutatnak a napbarnított bőrön ezek a vibráló árnyalatok, sőt ha még csillogó fényekkel is kihangsúlyozod, garantáltan sikered lesz.

Ha szükségét érzed, hogy megjelenésed tökéletes legyen, akkor egy színezett hidratálókrémmel egységesítsd bőrszínedet, de ha elégedett vagy a nyári színeddel, akkor el is hagyhatod. Ám a szemfestésedhez használj szemhéjra való báziskrémet, hogy ne másszon el a sminked. A szezon legizgalmasabb neon színei:

a magenta, a lilás pink, a padlizsán, a fiesta piros, a hamvas barack, a napsárga, a narancs, a kivizöld, a levélzöld, a türkiz és a petrolkék.

Élvezd a szezon neon színeit! Forrás: Thinkstock

Ahhoz, hogy vibrálóan izgalmas legyen a megjelenésed, válassz kedvedre három fantasztikus színt a szemfestéshez. Nem kell, hogy harmonizáljanak, sőt, annál izgalmasabb, ha nem passzolnak. Engedd szárnyalni a fantáziádat, számtalan variációban lehet izgalmas a megjelenésed.

Satírozd például a szemhéjadra a napsárgát, majd a barack árnyalattal hangsúlyozd a mélyítővonaladat és húzz egy petrolkék, kifelé vastagodó tusvonalat a szempillák tövébe. Szempilláidat fekete, természetes hatású spirállal alapozd le, majd a szempillák hegyére tegyél egy kis kék vagy türkiz szempillafestéket, ettől nagyon izgalmas, vibráló lesz a tekinteted. Ha drámaibb hatásra vágysz, akkor a vízvonaladat színezd kivizöldre. Csillogó krém highlighttal hangsúlyozd a szemzugot, az arccsontot és a kupidóívet. Orcáidat élénkítsd bronzosítóval az arccsont alatt, ívesen a halánték irányába tedd, kontúrmentesen. Ajkad ragyogásához válaszd a szezon legizgalmasabb folyékony, csillogó, metál textúrájú ajakrúzsait.

Tipp

Érdemes tartós és vízálló termékeket választani, hogy fesztelenül élvezd a partit. Káprázatos a felhozatal a tartós termékek terén: a szemhéjkrémek, szemceruzák és színes tusok csak rád várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.