Dögös húszasnak néz ki az ötvenéves pasi: ők az elmúlt hónapok internetes felfedezettjei

Forrás: Instagram/Chuando Tan -
modell testkép önelfogadás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A social mediának köszönhetően hónapról hónapra feltűnik egy-egy új izgalmas arc, akiknek szépségéért, vagy éppen különleges élettörténetéért rajongani kezd a világ. Az elmúlt időszakban több ilyen eset is volt az 50 éves dögös pasitól a 26 éves modellig, akinek betegsége miatt úgy lóg a bőre, mintha 80 éves lenne. Következzenek ők!

Sara Geurts

A mindössze 26 éves Sara egy ritka genetikai rendellenesség miatt néz ki 60 évesnek. A lánynál 10 éves korában kezdték el tapasztalni a furcsa tüneteket, majd orvosról orvosra jártak, amíg kiderült, hogy Ehlers-Danlos szindrómában szenved. A gyógyíthatatlan kór legfőbb ismérve a rendkívül sérülékeny és megnyúlt bőr. Utóbbi miatt egy idős asszonyhoz hasonlít a fiatal lány, aki saját bevallása szerint nagyon sokáig nem tudott megbékélni a külsejével. Ma viszont előnyére fordította: különleges külseje miatt lett belőle modell.

Sara Geurts Forrás: Northfoto

Nyakim Gatwech

Míg manapság minden sötétebb bőrű celeb egyre világosabb bőrszínben tündököl, mások szívesen vállalják eredeti külsejüket. Ilyen például a dél-szudáni származású Nyakim Gatwech, az internet új sztárja, akit ébenfekete bőre miatt a Sötétség Királynőjének is neveznek. A fiatal modell szívesen ír az Instagramra posztolt képeihez motiváló üzeneteket, amelyek elsősorban önmagunk elfogadásáról szólnak. Nyakim bőrszínére, de egész életére is adományként tekint, és ezt a hozzáállást hirdeti követőinek is.

Nyakim Gatwech Forrás: Instagram/Nyakim Gatwech

Evita Delmundo

A 20 éves lány nagyon sokáig szörnyetegnek érezte magát, hiszen állandóan csúfolták külseje miatt. A fiatal Evita testén ugyanis rengeteg anyajegy és májfolt van. A folyamatos szorongástól végül egy egyházi tábor szabadította meg 16 éves korában. Itt megtanulta, hogyan fogadja el és szeresse önmagát. Ma már több mint 60 ezer követője van Evitának, akinek természetesen az anyajegyek eltávolítása is megfordult a fejében. Az orvosok azonban aggódtak, hogy komoly egészségügyi károsodához vezethet a műtétsorozat, így lemondott róla. Ma azonban ezt már egyáltalán nem bánja, sőt, kifejezetten szereti, hogy másokat is önelfogadásra inspirálhat.

Evita Delmundo Forrás: Instagram/Evita Delmundo

Chuando Tan

Közel nagypapakorú, mégis dögös húszonévesnek néz ki Chuando Tan, a fotóssá avanzsált modell. A szingapúri férfi valójában 50 éves, amit joggal tartanak követői hihetetlennek: nemcsak elképesztően jó teste van, de az arca is fiatalos. Sehol egy ránc, vagy egy ősz hajszál. Fiatalságának titka saját bevallása szerint a hainani csirke, aminek szívesen elkérnénk a receptjét.

Chuando Tan Forrás: Instagram/Chuando Tan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.