A bevállalós énekesnő nem bízta a véletlenre: olyan ruhában jelent meg, amiben még azok is észrevették, akik amúgy nem szerették volna. 

Ahogy azt már megírtuk, nemrég töltötte be a 37. életévét Jessica Simpson. A sztár meg is adta a módját az ünneplésnek: közel 40 évesen egy szál bugyiban meztelenkedve köszöntötte önmagát. Sokakkal ellentétben őt egyáltalán nem zavarja az idő múlása, ahogy az sem, hogy mások mit gondolnak róla. 

Íme a szerelés, amit jobb lett volna nem erőltetniForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Belfa / Mega

Az amerikai sztár soha nem volt szégyellős: korábban akkora dekoltázst villantott, hogy a mellei kitakarták az egész internetet

Most pedig ismét egy bevállalós szerelésben merészkedett utcára. Egy mélyvörös, feszülős miniszoknyát húzott, hozzá pedig egy sötétkék blúzt, és egy szintén kék magassarkút választott. A szoknya mintha néhány mérettel kisebb lett volna, nem is beszélve a semmilyen frizurájáról, amivel láthatóan nem sok időt töltött indulás előtt. 

Ennél már sokkal szexibb villantást is láttunk a hírességtől, és reméljük, hogy ezután is újít majd valami előnyösebbet. 

Rihanna kibuggyanó mellei ellopták a show-t: Fotó!
Rihanna gondoskodott róla, hogy a barbadosi utcai fesztiválon senki másra ne tudjanak figyelni: díszes melltartója és bugyija nem sok mindent hagyott a képzeletre: Fotó!