Mádai Vivien SMS-ben közölte édesanyjával, hogy férjhez ment

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
házasság sms Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien sok mindenben hasonlít édesanyjára, például mindkettőjüknek a második házassága jött be igazán, és mindketten kihagyták szüleiket az első esküvőjükből. Vivien SMS-ben közölte édesanyjával, hogy megházasodott.

A TV2 műsorvezetője nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával, de persze voltak zökkenők. Az édesanyja próbálta megóvni Vivient azoktól a hibáktól, amiket ő elkövetett, de nem mindig sikerült. Mindketten kétszer házasodtak.

Mádai Vivien SMS-ben közölte családjával, hogy férjhez ment Fotó: Csudai Sándor - Origo


az ő házasságának is válás lett a vége.

hiszen az elején nagyon sokat segített a nagymama„Bevallom, van bennem egy kis féltékenység, hogy az új baba elveszi Zénó helyét"

Mádai Vivien megmutatta szülés utáni testét

Mádai Vivien már másodszor tárulkozik ki őszintén kisfia születés után. Először részletesen beszámolt arról, hogy a kis Zénő születése maga volt a vegytiszta szenvedés, most pedig szülés utáni alakját tette közszemlére. Nézd meg, hogy nézett ki a TV2 műsorvezetője!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.