Majdnem teljesen kopasz lett a magyar színésznő, Döbrösi Laura: fotó

Forrás: HBO -
Döbrösi Laura színésznő kopasz haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen ismerik a fiatal színésznőt, de a megszokott kinézetétől most teljesen eltérő külsőt mutatott: szinte teljesen levágatta a haját! A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak azt is elárulta, hogy miért.

Döbrösi Laura egyre ismerősebb lehet a magyar közönségnek, hiszen sok sorozatban játszik. Szerepelt a Társas játékban, az Egynyári kalandban, de az Aranyéletben is, melynek már a 3. évadát készítik. A fiatal színésznő remek játékával, gyönyörű szemeivel és félhosszú hajával lopta be magát az emberek szívébe, ezek közül azonban az egyiket úgy tűnik hosszú távon hiányolniuk kell a sorozatok követőinek.

Döbrösi Laura az Aranyéletben Forrás: HBO

Laura egy másik sorozat díszbemutatóján hökkentette meg az embereket új kinézetével: majdnem teljesen kopasz lett a színésznő. Szerencséjére a rajongóinak még így is tetszik, és az is kiderült, hogy nem úri passzióból szabadult meg tincseitől, a Life.hu riporterének elárulta, hogy miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.